Thief

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Thief

Thief is één van de betere gokkasten van de Zweedse ontwikkelaar Net Entertainment. Het is een gokkast met een lage maximale winst van 68.550 munten, maar dankzij de expanderende wild zijn er zeer regelmatige winsten die de gokkast leuk kunnen houden. Met twee verschillende free spins modi is de gokkast al snel interessant voor de meeste gokkers. Tijdens één van deze free spins komt er een extra symbool op de wielen dat zomaar eens 5.000 munten uit kan betalen direct. Een gokkast die volledig draait om de betere criminelen en daarbij past Thief goed in het assortiment van NetEnt, die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om de gokkasten interessant te krijgen.

Thief Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Thief?

Thief is een relatief eenvoudige gokkast. Het heeft namelijk de opbouw van de meeste gokkasten, met vijf wielen en drie rijen zijn er weinig verrassingen. Net Entertainment heeft ook in deze gokkast gekozen voor een groot aantal standaard symbolen binnen de gokkast. Dat is nodig bij Thief, want anders zou er geen overzicht zijn tijdens het spelen. De rest van de animaties hebben te maken met het leven van een spion, waarbij je ook een Thief op de wielen zal zien. Wanneer deze vrouw onderdeel is van een van de winlijnen, dan expandeert zij over het volledige wiel. Het gevolg is dat de winsten dan een stuk groter kunnen worden, waarmee je net even iets dichter bij die 68.550 munten kunt komen!

De free spins in Thief

 

Thief Gokkast Netent Free Spins

De Thief gokkast is uiteraard voorzien van free spins. Daarvoor heb je de scatter op de wielen nodig, maar er zijn er twee. Er is een normale scatter, en een scatter waar ‘adrenaline’ in staat. Deze twee verschillende symbolen leiden naar verschillende free spins. Wanneer je alleen maar normale scatters hebt, of minstens één normale scatter om aan de drie te komen, dan ga je naar de normale free spins. Je krijgt er 10 en met driemaal de scatter op de wielen tijdens de free spins, krijg je 10 extra free spins. Niet heel spectaculair, maar de andere versie is dat wel.

De Adrenaline free spins in Thief

Thief Gokkast Netent Free Spins Adrenaline

Heb je het geluk dat je driemaal de adrenaline scatter op de wielen krijgt, dan kun je je klaarmaken voor een van de meest spannende momenten van je leven. Je gaat de adrenaline free spins spelen. Ook hier krijg je er in totaal tien, maar er is een grapje achter de free spins verwerkt. Er zijn namelijk nog maar drie symbolen die op de wielen kunnen komen. De ene is de scatter, de andere is Thief zelf, en de derde is een diamant. De diamant betaalt bijzonder goed uit en kan je zomaar eens 5.000 munten met één spin opleveren. Als je dat weet, dan snap je direct waar de naam van deze free spins vandaan komt, want het is bijzonder moeilijk om op dat moment stil te blijven zitten!

De winlijnen in Thief

De Thief gokkast heeft in totaal 25 winlijnen en deze zijn niet aan te passen. Dat zou ook niet verstandig zijn met een expanderende wild en een symbool die 5.000 munten uit kan betalen. Wil je minder geld inzetten, of meer geld inzetten, dan vind je de muntwaarde rechts van de spinbutton en het inzetniveau links van de spinbutton. Op die manier kun je het spel aanpassen naar jouw stijl. De Thief gokkast is voorzien van een auto play functie en heeft geen directe jackpot. Met een maximale winst van 68.550 munten is het duidelijk dat deze gokkast regelmatig kleine winsten uitbetaalt aan de speler, waardoor de spanning tijdens het spelen hoog op kan lopen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Thief

8.9

Graphics

8.8/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

9.2/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Verschillende soorten free spins
  • Uniek thema van de gokkast

Nadelen

  • Standaard vormgeving

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger