Fruitkings

Fruitkings

Fruitkings

Fruitkings is een ontwikkelaar van de betere fruitkasten op het internet en de meeste van de producties lijken zo weggelopen te zijn uit het verleden om zo een weg te vinden naar het online gokken van tegenwoordig. De meeste van de gokkasten die je op Fruitkingsplaza vinden kunt, zijn gokkasten die opzettelijk zo gemaakt zijn dat je de illusie hebt dat je er direct achter kunt gaan zitten om te spelen. De aanbieder heeft veel overeenkomsten met Simbat, maar Fruitkingsplaza is beduidend kleiner. Opvallend is wel dat beide aanbieders hetzelfde probleem hebben. De gokkasten zijn gewoon te spelen zonder download, de software is namelijk helemaal in Flash zodat je direct kunt gaan spelen. Maar wanneer je op een mobiele telefoon wilt spelen, dan wordt het verhaal net even iets lastiger. Nog niet alle spellen zijn aangepast, en dat betekent dat er nog een achterstand is die weggewerkt moet worden.

Overzicht Fruitkings Gokkasten

Toon mij alle Fruitkings gokkasten

Hoe werkt Fruitkings?

De gokkasten van Fruitkings zijn stuk voor stuk gemakkelijk te spelen gokkasten. Er is in nagenoeg alle gevallen sprake van een onderste en een bovenste gokkast, waarbij de onderste gokkast de gokkast is die het goedkoopst te spelen is. De bovenste gokkast heeft in bijna alle gevallen meer mogelijkheden om te winnen dankzij een toevoeging in het aantal wielen, of het aantal winlijnen. De gamble functies van Fruitkings zijn bij de meeste spellen uniek. Zij zijn alleen te vinden op Fruitkingsplaza.

Dat is ook hoe de aanbieder werkt. De gokkasten van Fruitkings zijn nagenoeg niet extern te spelen. Zij horen bij de aanbieder, en deze heeft de mogelijkheid ingebouwd om de spellen gratis te proberen. Maar zo gemakkelijk werkt dat niet. Je kunt maximaal voor 10 euro spelen per dag. Wanneer dit geld op is, moet je geld storten om verder te kunnen spelen, of je moet de volgende dag terugkomen om verder te gaan spelen. Wanneer je de helft van het gratis tegoed verspeeld hebt, en je wilt de rest op een andere gokkast inzetten, dan kom je onder een koude douche terecht. Dat kan namelijk niet. Je kunt maximaal één gokkast per dag spelen met de 10 euro, ook wanneer je geld overhoudt.

Spelen voor echt geld bij Fruitkings

De gokkasten van Fruitkings zijn fruitautomaten en het is goed te begrijpen dat de aanbieder aanraadt om de spellen voor echt geld te spelen. De fruitautomaten hebben namelijk de spanning van het spel nodig, en de spanning van het online gokken heeft vooral te maken met de mogelijkheid om winst te maken, of om geld te verliezen. Wanneer je de gokkasten op Fruitkingsplaza voor echt geld speelt, dan speel je de casinospellen precies zoals de aanbieder bedacht heeft dat de spellen moeten werken. Aangezien er heel veel gokkasten van Fruitkings te vinden zijn, is het zeker de moeite waard om hier eens verder naar te kijken wanneer je graag simpele fruitkasten wilt spelen waarbij direct duidelijk is wat er gebeurt, en waarom het op die manier gespeeld moet worden.

 

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Fruitkings

Fruitkings
8.25

Innovatief

9/10

  Aanbod

  9/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Jackpotten

    7/10

     Voordelen

     • Breed aanbod
     • Klassieke fruitkasten

     Nadelen

     • Het gevaar is dat veel kasten op elkaar gaan lijken qua functies
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Fruitkings
     Average rating:  
      1 reviews
      by Franklin
     Snackbar tijden komen terug!

     Ik speelde vroeger altijd op deze fruitautomaten in verschillende snackbars. Jammer genoeg verdwijnen deze gokkasten steeds vaker. Ik kom nog weleens wat tegen maar meestal hele oude gokkasten zoals Random Runner enzo. Fijna dat ik ze ook online kan spelen!

     Laat een bericht achter

     Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

     Advertisment ad adsense adlogger