Wild Wild West

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Wild Wild West

Wild Wild West, The Great Train Heist is een gokkast van de ontwikkelaar Net Entertainment die weer haar best gedaan heeft om zoveel mogelijk verhaal in de gokkast te pompen. Je bent hier in het wilde westen en zoals de naam al doet vermoeden, heb je hier te maken met bandieten. De opzet van de gokkast is misschien wat eenvoudig gehouden, maar dat betekent niet dat de gokkast niet aantrekkelijk is. Sterker nog, de features en de eenvoudige opzet maken de gokkast samen met het verhaal bijzonder aantrekkelijk. De kans is alleen groot dat je halverwege links onderin beeld het geluid uit zal zetten.

Wild Wild West Welkomst

Hoe speel je Wild Wild West?

Wild Wild West is een gemakkelijk te spelen gokkast die een beetje verouderd lijkt, maar dat is opzet van de ontwikkelaar die hiermee het thema van het wilde westen wat extra kracht bij wilde zetten. Er zijn geen standaard gokkast symbolen gebruikt in de vorm van boeren en azen, maar de mensen die vaker gokkasten gespeeld hebben, zullen bepaalde symbolen zeker herkennen. De overige symbolen zijn wel in de stijl van het thema gehouden, net als de achtergrond van de gokkast waar je de trein langs kunt zien komen.

Onderin de gokkast kun je op een eenvoudige manier de inzet instellen. Hier vind je ook de autospin, die zeker handig is wanneer het vooral om het meest spannende gedeelte van de gokkast gaat. Dat zijn de free spins. In de normale gokkast vind je namelijk al wild symbolen, in de free spins worden deze nog vele malen interessanter.

De free spins in Wild Wild West

Wild Wild West heeft free spins waar je direct mee kunt beginnen wanneer je de zeven driemaal op de wielen hebt. Je krijgt eerst een rad te zien waar je aan mag draaien, dit bepaalt de functie van de wild en dat is een belangrijk moment. Het zijn namelijk de wild symbolen die zorgen voor de spanning tijdens de free spins. De expanderende wild is een van de meest interessante mogelijkheden, er wordt per spin een wild op de wielen geplaatst die vervolgens over heel het wiel uitgroeit. Hierdoor is het net even iets makkelijker om enorme winsten te behalen tijdens de free spins.

Wild Wild West Free Spins Wiel

Je kunt tijdens de free spins extra free spins winnen door weer driemaal de zeven op de wielen te krijgen. Je mag dan echter niet opnieuw aan het rad draaien, de wild functies zijn dus duidelijk niet stapelbaar in deze gokkast.

Wild Wild West Free Spins 2

Bonusgame in Wild Wild West

Wild Wild West heeft ook een bonusgame. Deze is wat zwakker uitgevoerd dan de rest van de gokkast. Wanneer je drie kluizen op de wielen hebt staan, mag je een van de kluizen kiezen om zo je winsten te zien. De winsten die je hiermee kunt winnen liggen tussen de 5 en 50 keer de inzet waarmee je op dat moment speelt.

Wild Wild West Bonusspel Safe

Jackpot en winlijnen in Wild Wild West

Wild Wild West heeft geen jackpot, al zijn er hoge winsten te verdienen tijdens het spelen van de gokkast. De gokkast heeft slechts tien winlijnen en deze zijn niet aan te passen tijdens het spelen. De gokkast leunt vooral op de free spins. De mensen die deze vrij hebben gespeeld, vinden het namelijk wel een erg leuke gokkast, waar mensen die de free spins niet gezien hebben, het een mindere gokkast vinden. Wat vreemd is, is dat Net Entertainment niets met de trein gedaan heeft in de bonusgame en de free spins. Dat is wat vreemd wanneer je de volledige titel van de gokkast ziet en de naam van de ontwikkelaar. Maar je kunt niet alles hebben natuurlijk.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Wild Wild West

8.6

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.2/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Sterke gokkast
  • Leuke free spins

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Trein komt alleen in de titel terug
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger