Quickspin

Quickspin

QuickspinQuickspin is een relatief nieuwe ontwikkelaar te noemen, het bedrijf is officieel gestart in 2011 maar tot 2012 zijn ze niet bijzonder productief geweest. Wie wat dieper in de geschiedenis van Quickspin gaat kijken, zal al vrij snel zien dat ook bij deze Zweedse ontwikkelaar er banden zijn met de gigant Net Entertainment. Net als Yggdrasil heeft ook Quickspin mensen aan de top van het bedrijf werken die voorheen werkzaam waren bij Net Entertainment. Daniel Lindberg de directeur van Quickspin is de voormalig Sales Director en Hoofd van Productie Management – Games van Net Entertainment. Het hoofdkantoor van Quickspin is dan ook op loopafstand te vinden van het hoofdkantoor van Net Entertainment.

Video Slots

Op het moment heeft Quickspin enkel video slots in hun assortiment, en op het moment is er nog geen zicht dat ze in de nabije toekomst andere spellen op de markt zullen gaan brengen. Er is echter nooit officieel naar buiten gebracht dat ze het op slots zullen gaan houden. De gokkasten die Quickspin uitgebracht heeft kunnen echter op alle mogelijke apparaten gespeeld worden zonder dat hier een download voor nodig is en zijn in veel gevallen voorzien van 3D elementen en bijzonder goed passende geluidselementen. Dit is iets wat veel van de Zweedse ontwikkelaars belangrijk vinden, want ook Yggdrasil heeft te kennen gegeven dat gokkasten met standaard geluiden uit den boze zijn – en ook bij Quickspin delen ze deze visie.

De gokkasten van Quickspin

Toon mij alle Quickspin gokkasten


Hoewel de ontwikkelaar nog geen bijzonder groot portfolio heeft, hebben ze op dit moment 21 gokkasten op de markt gebracht waaronder Second Strike, Sevens High en Royal Frog. Een groot deel van hun gokkasten heeft bijzondere grafische elementen waarbij een studio als Pixar nog jaloers zou kunnen worden. Dat geeft wel aan dat de drempel voor Quickspin bijzonder hoog ligt. Zij zullen geen gokkasten op de markt brengen waar ze niet 100% achter staan. En de hoge kwaliteit van hun spellen zorgt er dan ook voor dat het aantal mensen dat terugkeert om hun spellen nog eens te spelen hoger ligt dan bij een groot aantal van hun concurrenten.

Awards

Aan de awards die deze ontwikkelaar heeft verkregen, is goed te zien hoe innovatief zij zijn. Ze hebben namelijk een award in ontvangst mogen nemen voor “mobile gaming software of the year”, “social gaming supplier of the year” en Big Bad Wolf een van hun gokkasten heeft eerder een award verkregen voor spel van het jaar. Daarnaast zijn ze ook nog finalist geweest in een heel aantal andere award uitreikingen wat ook wel aangeeft in hoeverre ze innovatief willen zijn – en dat naar buiten willen dragen.

Zweden lijkt het land te zijn voor innovatieve ontwikkelaars van gokkasten, want Quickspin, Yggdrasil en Net Entertainment zijn druk bezig de markt te veroveren en doen dat door elkaar te helpen. De concurrentie mag hevig zijn, maar wie de beste gokkasten maakt zal dit winnen. Toch is er tussen de drie grote namen een duidelijk verschil waar te nemen en hebben ze alle drie een apart segment in de markt te pakken – ogenschijnlijk ook waarom dit concept zo goed werkt en ze alle drie zo gigantisch groot mogen en kunnen worden. Een ding is zeker ontwikkelaar Quickspin is er eentje om in de gaten te gaan houden de komende jaren – want als er een ding zeker is, is dat ze ontzettend groot kunnen worden als ze op deze manier doorgaan.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Quickspin

8

Aanbod

8/10

  Innovatief

  8/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Bonussen

    8/10

     Voordelen

     • Leuk aanbod
     • Gokkasten met een eigen stempel

     Nadelen

     • Weinig jackpotten
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Quickspin
     Average rating:  
      2 reviews
      by Davy
     Nieuwe gokkasten

     Ik las laatst dat er weer twee nieuwe gokkasten uitkomen. Ik kan niet wachten om op de nieuwe gokkasten spelen. Momenteel speel ik veel op de second strike. Ben benieuwd wat andere van de gokkasten vinden die quickspin uit heeft gebracht of in de toekomst uit zal brengen.

      by sandra
     Quickspin is the best!

     Hele mooie gokkasten met ieder een eigen thema. Ik speel zelf vaak op Sinbad en Firestorm.

     Advertisment ad adsense adlogger