Odobo

Odobo

Odobo

Odobo wordt op veel plekken een ontwikkelaar genoemd van casinosoftware. Eigenlijk is dat niet correct, maar het is een fout die gemakkelijk te maken is. het bedrijf is namelijk eerder een marktplaats waar ontwikkelaars kunnen komen om spellen te ontwikkelen met de technologie die het bedrijf verzameld heeft. Dat was makkelijker dan gedacht. De mensen achter Odobo zijn namelijk van Sony Online Entertainment, Microsoft Game Studios, Rockstar Games, IGT en nog veel meer grote namen. Op die manier is er een leuk assortiment aan spellen opgezet. The Oddventurers was de eerste gokkast die onder de eigen naam uitgebracht werd. Deze gokkast is een groot succes geworden, maar andere titels van deze ontwikkelaar zijn minstens zo interessant te noemen.

Hoe werkt Odobo?

Odobo is zelf officieel geen ontwikkelaar. Het biedt een programma aan (The Odobo Developer Program) waarmee ontwikkelaars zelf aan de slag kunnen gaan met het maken van HTLM5 games. Deze worden vervolgens aangeboden op het internet, en de ontwikkelaars worden bij elke stap in het proces geholpen. Dat lijkt een gat in de markt te zijn uiteraard. Kleinere ontwikkelaars kunnen op deze manier zelf aan de slag gaan, en mensen die een goed idee hebben, kunnen dit idee onder begeleiding uitvoeren. En met de kennis die in huis is, is het gemakkelijk om successen te maken. Dit geldt nu ook, want ondanks de grote hoeveelheden aan samenwerkingen, brengt dit bedrijf nu dus ook zelf gokkasten uit onder de eigen naam.

De gokkasten van Odobo

Toon mij alle Odobo gokkasten

De gokkasten die onder de eigen naam uitgekomen zijn van Odobo, zijn zeker de moeite waard. Gokkasten als The Oddventurers zijn gokkasten die gemakkelijk te spelen zijn, maar er gebeurt wel degelijk meer dan in andere gokkasten, zeker omdat er een verhaal achter de gokkast zit en dat maakt het spelen net even een stukje leuker. Wij hebben het vermoeden dat dit bedrijf heel ver kan gaan komen in deze industrie dankzij de ‘marktplaats’ die zij op heeft gezet. Het voordeel is altijd ze als eerste de ontwikkelaars kan vinden waar zij graag samen mee zouden willen werken, waardoor de gokkasten van deze onderneming alleen maar beter moeten worden in de toekomst.o.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Odobo

Odobo
8.575

Innovatief

9/10

  Kenmerken

  9/10

   Aanbod

   9/10

    Mobiel

    8/10

     Voordelen

     • Uiteenlopende spellen

     Nadelen

     • Eigenlijk geen ontwikkelaar
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Odobo
     Average rating:  
      0 reviews
     Advertisment ad adsense adlogger