Autoplay gokkasten

Autoplay gokkasten

autoplay gokkastenWe kennen het allemaal wel; een dagje thuis staat eigenlijk gelijk aan een lekker dagje gokken op de computer. Het liefst willen we de speelautomaat natuurlijk altijd in de gaten houden: win ik? Verlies ik? ‘Volgens mij staat die jackpot op springen! Ik blijf nog even zitten!’

Dat zijn natuurlijk zeer begrijpelijke gedachtes, maar het dagelijks leven buiten de gokkast gaat natuurlijk door. Denk bijvoorbeeld aan de hond die uitgelaten moet worden, het eten dat moet worden bereid en de kinderen die van school gehaald moeten worden.

Op dit soort momenten wil je natuurlijk niet je spel afsluiten, zeker niet als het net goed loopt. Daarom hebben de fabrikanten van de speelautomaten de autoplay-functie gemaakt. Als je deze optie aanzet, hoef je niet constant zelf op ‘Spin’ te drukken, maar blijft de gokkast automatisch draaien. Dit betekent dat je het apparaat zelfs even alleen kunt laten en dus even naar het toilet kunt gaan of een eitje kunt gaan bakken, zonder dat je tijd verliest met spelen.

Instellen autoplay

De autoplay-functie staat vaak groot in beeld en heeft verschillende opties. Je kunt kiezen voor een aantal vooraf ingestelde spins, van bijvoorbeeld 10, 20 of 50 keer. De automaat stopt automatisch als het aantal autoplay-spins is bereikt.

Voor- en nadelen autoplay

Een nadeel van autoplay is dat je min of meer de controle verliest over het apparaat, omdat je de gokkast automatisch laat spinnen en jij als speler dus eigenlijk niet meer nodig bent. Dat gaat ook ten koste van het spelplezier en de spanning die je eraan beleeft.

De voordelen spreken voor zich: het wordt op gegeven moment best vermoeiend om elke keer ‘Spin’ in te klikken en als je even een korte tijd weg moet of wil, dan kan je de automaat gewoon laten lopen. Hoe leuk is het als je bij terugkomst ineens 300 euro rijker bent?!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Advertisment ad adsense adlogger