Thunderkick

Thunderkick

ThunderkickThunderkick is een relatief nieuwe speler op de markt van het ontwikkelen van gokkasten en andere spellen. Maar het team dat achter dit bedrijf zit heeft toch al een behoorlijk geschiedenis. Maar wie de gokkasten van Thunderkick heeft gezien zal dan ook niet verrast zijn als dit jonge bedrijf een heel aantal mensen in dienst heeft die eerder voor de concurrent Net Entertainment hebben gewerkt. Echter heeft Net Entertainment een strak regime waar de gokkasten binnen moeten blijven passen – en dus is er ruimte voor ontwikkelaars als Thunderkick.

De oprichting en start van Thunderkick

Het bedrijf is in 2012 opgericht, en naast een kantoor in Malta is er ook een kantoor in Stockholm. Thunderkick ontwikkeld niet alleen de gokkasten die je kunt spelen, ze ontwikkelen ook de platformen zelf. Hun innovatieve gokkasten blinken uit in de grafische elementen, maar daarnaast is het voor Thunderkick ook heel erg belangrijk dat het geluid van de gokkasten overeenkomst met de gokkast zelf. Het is niet ongewoon dat je geluiden en muziek in een gokkast hebt die totaal niet past, maar dit zal bij de gokkasten van Thunderkick niet voorkomen. De slogan van Thunderkick is als volgt; “We are Thunder kick, and we make games” dit is de eenvoud die dit bedrijf siert. Wanneer de gokkast goed in elkaar steekt, heb je immers daarnaast niet veel meer nodig dan goede muziek en achtergrondgeluiden.

De gokkasten van Thunderkick

Toon mij alle Thunderkick gokkasten

Op het moment van dit schrijven komt het aantal gokkasten van Thunderkick heeft uitgebracht niet in de buurt van de andere grotere aanbieders op de markt. Maar toch wanneer er naar de titels gekeken wordt kan er al gezien worden dat er duidelijk nagedacht wordt over de gokkasten. Ook hebben een groot aantal van de gokkasten een totaal andere opzet dan je wellicht gewend bent.

De gokkasten zijn allemaal uitgevoerd in 3D met veelal bewegende elementen, dit staat lijnrecht tegenover een heel aantal van de gokkasten die momenteel op de markt gebracht wordt. En dit zorgt er ook voor dat Thunder kick opvalt in de huidige markt. Veel van de gokkasten die momenteel op de markt gebracht worden hebben een lang intro met vaak zelfs een filmpje, hoewel dit in veel gevallen erg leuk is, kost het ook veel tijd om in te laden. En zeker wanneer je op mobiel speelt kan dit een groot nadeel zijn.

Niet maandelijks een nieuwe gokkast voor Thunderkick

Thunderkick is een van de ontwikkelaars die niet op gezette tijden een nieuwe gokkast op de markt brengt gewoon omdat het kan. Het kan maanden duren voordat er een nieuwe gokkast van Thunder kick uitgebracht wordt. Dit geeft ook al aan dat ieder spel dat uitgebracht wordt intensief begeleid wordt als het ware. Maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn, het zorgt namelijk voor gokkasten die onweerstaanbaar worden. Omdat ze zo afwijken van de gemiddelde gokkast zal je jezelf betrappen dat wanneer je er eenmaal eentje gespeeld hebt, dat je ze eigenlijk allemaal wilt gaan uitproberen. Goed nieuws! Er zijn nog niet bijzonder veel gokkasten dus je kunt nu nog bijzonder gemakkelijk een favoriete gokkast vinden.

Thunderkick in het kort

Thunderkick is een kleine online software ontwikkelaar die een grote reputatie aan het opbouwen is. Dit door het ontwikkelen en op de markt brengen van uitstekende video slots. De kwaliteit van de gokkasten is enorm hoog wat het ruim goed maakt dat ze nog niet zo een groot portfolio hebben. Het is dan ook een ontwikkelaar die je in de gaten zult moeten houden omdat ze zeer waarschijnlijk hun ontwikkelingen enkel door zullen zetten; meer geniale gokkasten op de markt brengen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8

Innovatief

8.5/10

Aanbod

7.5/10

Speelbaarheid

9.1/10

Jackpotten

7.0/10

Voordelen

  • Sterke en innovatieve gokkasten
  • Frisse aanbieder

Nadelen

  • Beperkt aanbod
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Frits on Thunderkick
Leuke videogokkasten

Leuke videogokkasten van Thunderkick! Kom maar met meer!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger