Bet max

Bet max

bet maxOp een speelautomaat kan je min of meer zelf bepalen hoeveel je inlegt. Meestal is de minimuminzet € 0.01 per winlijn en kan je ook nog zelf instellen met hoeveel winlijnen je gaat spelen. Om standaard de meeste winlijnen te hebben ingesteld, is de knop ‘Bet max’ uitgevonden.

Bet max betekent dat je met één druk op de knop meteen het maximale aantal winlijnen bespeelt. Dit gaat nog wel tegen het tarief dat jij van tevoren hebt ingesteld per winlijn (wat je minimaal dus een cent kost). De knop ‘bet max’ zorgt er dus niet voor dat je ook meteen het maximale inzet per winlijn, het betekent alleen dat je het maximum aantal winlijnen inzet.

Voordelen bet max

Er zijn een aantal voordelen aan het gebruiken van de bet max en daarmee dus de maximale inzet qua winlijnen te bereiken. Het is namelijk zo dat hoe meer winlijnen je speelt, hoe groter de kans is dat je wint. Als speler moet je natuurlijk alles doen om je winkansen te vergroten, dus het maximum aantal winlijnen spelen is direct een stap in de goede richting.

In het verlengde van de verhoogde winkansen, is het aan te raden om Bet max altijd te gebruiken bij het spelen aan een jackpot slot. De ervaring leert namelijk dat de jackpot eigenlijk altijd valt bij de spelers die gebruik maken van alle winlijnen.

Nadeel bet max

Eigenlijk zit er maar één nadeel aan het gebruik van deze functie. Het kost je namelijk extra geld, want als je als speler alle winlijnen gebruikt, moet je daar natuurlijk voor betalen. Je kunt je voorstellen dat één winlijn spelen minder geld kost dan alle winlijnen. Wil je echter je kansen op een groot bedrag of zelfs de jackpot verhogen, gebruik dan zeker de bet max knop.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Advertisment ad adsense adlogger