Jackpotslotty

Dit casino accepteert momenteel GEEN Nederlandse spelers!

JackpotSlotty

Jackpotslotty is een aanbieder van een groot aantal fruitkasten. Deze fruitautomaten zijn opzettelijk zo gemaakt dat het net lijkt alsof je achter de gokkasten plaats kunt nemen en kunt gaan spelen. Dat is toepasselijk, want deze fruitautomaten waren eerder veel te vinden in de speelhallen, de kroegen en natuurlijk ook in de plaatselijke snackbar. Tegenwoordig is het makkelijker om deze fruitgokkasten op het internet te vinden, want vanwege de regelgeving wordt het steeds moeilijker om een gokkast in een onderneming neer te zetten. Jackpotslotty kan dan een heel goede oplossing zijn, zeker wanneer je regelmatig een gokje wilt wagen op fruitautomaten.

Progressieve jackpotten bij Jackpotslotty

De gokkasten van Jackpotslotty hebben nagenoeg allemaal een progressieve jackpot. Deze telt niet per fruitautomaat, het is een jackpot die boven alle gokkasten samen hangt en daardoor stijgt de waarde van de jackpot sneller dan gemiddeld. Het vrijspelen van de jackpot is niet makkelijk, maar toch is het minder moeilijk dan op de gemiddelde videoslots van bijvoorbeeld Microgaming. Om de jackpot te kunnen winnen, moet je bij het rad komen dat gaat draaien. Om dat te kunnen doen, heb je minstens zes jackpotsymbolen nodig. Deze kun je winnen op het eerste wiel in de gokkast. Wanneer je driemaal het symbool met de J op een lijn hebt staan, dan krijg je een symbool, en deze symbolen brengen je naar het rad. Blijft dit rad staan op de J, dan win je de jackpot.

Wanneer de jackpot gewonnen is bij Jackpotslotty, dan wordt de jackpot teruggezet op 1000 munten. Dit duurt doorgaans echter niet lang. Het grote aantal spelers op de fruitautomaten zorgt er namelijk voor dat de waarde van de jackpot binnen de kortste keren weer omhoog schiet. Daardoor wordt de progressieve jackpot interessanter, en zijn er meer spelers die ervoor gaan spelen, zodat de jackpot weer sneller zal stijgen, totdat deze uiteindelijk gewonnen wordt.

De fruitautomaten bij Jackpotslotty

De verschillende fruitautomaten bij Jackpotslotty zijn stuk voor stuk leuk om te spelen, maar het gratis spelen van de gokkasten is beperkt bij deze aanbieder. Je mag voor 10 euro een gokkast draaien. Wanneer je daar doorheen bent, of je wilt een andere gokkast spelen, dan moet je een dag wachten, of je moet gaan spelen om echt geld. Dat is overigens wel hoe de fruitautomaten het beste werken. Dankzij de spanning van het spelen met echt geld en de mogelijkheid om winsten te maken, en eventueel de jackpot te winnen, is het een stuk leuker om de gokkasten te spelen. Je kunt er altijd voor kiezen om eerst eens gratis te kijken, maar daarvoor heb je dus veel meer geduld nodig. De gokkasten zijn allemaal in Flash software beschikbaar. Je hoeft dus geen download te doen voordat je kunt beginnen met het spelen van de fruitautomaten op Jackpotslotty.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Jackpotslotty
Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger