Steam Tower

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Steam Tower

Steam Tower is een Steampunk gokkast van Net Entertainment. Het is op geen enkele manier een saaie gokkast, want de animaties en de muziek werken samen een spannend thema op. Daarnaast draait het hele spel om het redden van de dame uit de klauwen van de draak. Om dat voor elkaar te kunnen krijgen, moet je de toren beklimmen in de free spins van Steam Tower. Daarbij kun je de maximale winst in de gokkast bereiken. Aangezien de multiplier op kan lopen tot zevenmaal de winsten, kun je hier namelijk maar liefst 300.000 munten winnen. Met een leuke inzet per spin kan dat al snel flink wat geld opleveren dus!

Steam Tower Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Steam Tower?

Steam Tower is een relatief gemakkelijk te spelen gokkast. Er zijn vijf wielen en drie rijen, daarmee is de gokkast bijzonder overzichtelijk gehouden. Omdat alle animaties afgerond zijn, zijn deze eenvoudig van elkaar te scheiden. Daarbij is er gebruik gemaakt van de boer tot en met de aas, waardoor de man, de vrouw, de draak, de toren en de haak een stuk makkelijker te herkennen zijn. Al met al draait de gokkast om de free spins die je kunt halen, maar het is goed om te weten dat de gestapelde wild symbolen ook bij kunnen dragen aan flinke winsten. Er zijn in Steam Tower overigens twee verschillende wild symbolen. Zowel de man als de haak (of harpoen) werken als wild symbolen.

De free spins in Steam Tower

Steam Tower Gokkast Netent Free Spins

Om de free spins te halen in Steam Tower, heb je de gestapelde wild volledig nodig op de wielen. Dat houdt in dat je de man die links naast de gokkast staat, helemaal op een wiel moet zien te krijgen. Vanaf dat moment wordt het echt spannend. Je gaat namelijk met verschillende levels spelen. Elk niveau van de toren heeft een eigen multiplier. Om naar een volgend niveau te kunnen komen, heb je de harpoen op de wielen nodig.

Deze brengt je naar het volgende level en geeft je daarbij ook nog eens twee extra free spins, zodat je meer kunt verdienen op het volgende niveau. Het uiteindelijke niveau heeft een multiplier van zevenmaal de winsten, dus daar gaat het echt hard tijdens het spelen van deze gokkast. Wanneer je free spins op zijn, verlaat je de toren en moet je opnieuw de toren zien te beklimmen, nadat je de gestapelde wild op de wielen gekregen hebt.

Jackpot en winlijnen in Steam Tower

Wanneer je Steam Tower gaat spelen, is het belangrijk om in de gaten te houden dat er hier slechts vijftien winlijnen zijn. Normaal heeft NetEnt er meer in zulke gokkasten, maar de uitbetalingen tijdens de free spins zijn hier vele malen hoger, dus moet er op een ander punt bespaard worden. Het voordeel is dat de maximale inzet ineens best meevalt tijdens het spelen van de gokkast. Je kunt de winlijnen hier overigens niet aanpassen. Je kunt de muntwaarde en het inzetniveau wel aanpassen wanneer je met een andere inzet wilt spelen.

Een jackpot is er niet te vinden in Steam Tower. Er is wel een maximale winst van 300.000 munten. Daarbij krijg je op het bovenste niveau van de toren ook nog eens duizendmaal de muntwaarde die je gebruikt tijdens het spelen. Met de hele weg naar boven kun je ook al aardig wat geld bij elkaar spelen, dus feitelijk gezien is er geen jackpot nodig. Steam Tower heeft alles wat je wilt zien in een gokkast, en wanneer je voor de derde keer de toren beklimt, stijgt de spanning helemaal, zeker wanneer je het zevende niveau haalt en heel dicht bij de hoofdprijs komt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Steam Tower

9.6

Graphics

9.8/10

Kenmerken

9.5/10

Speelbaarheid

9.3/10

Mobiel

9.7/10

Voordelen

  • Sterke animaties
  • Goed verhaal achter het spel

Nadelen

  • Geen directe jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by SteamPunkBitch on Steam Tower
Eindelijk!

Eindelijk een gokkast met Steampunk als thema ipv al dit slappe gedoe.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger