Gokkasten Big Win Mega Win

Gokkasten Big Win Mega Win

Een Big Win, of een Mega Win zoals het ook wel wordt genoemd, is waar iedere speler op hoopt bij gokkasten. Zo’n Big Win betekent dat je namelijk een enorme klapper maakt en soms wel 500 keer of 1000 keer je inzet terugkrijgt. Iedere speler is daar natuurlijk op zoek en wij begrijpen wel waarom.

Zo´n Mega Win komt vaak uit het niets. Je zit rustig te spelen en wint en verliest wat. Soms win je twintig euro, dan verlies je weer eens een tientje. Maar dan, uit het niets, verschijnt ineens je Big Win. Kassa! Hartslag omhoog en met stijgende verbazing en spanning kijk je naar het scherm. Eindelijk is jouw moment daar: de Big Win! Je wint maar liefst duizend keer je inzet terug.

Realiteit

Dat klinkt misschien allemaal wat dromerig, maar de realiteit is dat zo’n Big Win bij iedereen op elk moment zomaar kan vallen. Het is te vergelijken met een jackpot, maar een jackpot is aangesloten aan andere gokkasten en valt slechts één keer in de zoveel tijd en kan niet op meerdere apparaten in één netwerk vallen. Ook is het zo dat de kans op het winnen van de jackpot groter wordt als je maximaal inzet, maar bij een Mega Win hoeft dat allemaal niet. Een klein bedrag kan al genoeg zijn om zo’n klapper te maken. Stel je voor dat je met slechts 25 eurocent maar liefst 250 euro wint. Je kunt zelf wel nagaan wat de winst zou zijn als je meer gaat inzetten. Bij tien euro kan de winst bijvoorbeeld al oplopen naar 10.000 euro.

Zoals je leest kan je ongelofelijke bedragen winnen als zo’n Big Win (of Mega Win) ineens tevoorschijn komt. Op internet zijn er via Google en YouTube genoeg voorbeelden te vinden van spelers die ineens zo’n Big Win meemaken. Zelfs zonder dat je echt meespeelt voel je de opwinding van de winst, kan je nagaan als het je zelf overkomt. Kijk het plaatje hieronder bijvoorbeeld van de Netent-gokkast Go Bananas om te kijken hoe zo’n Big Win eruit ziet.

Gobananas

Big Win Mega Win: de adrenaline

De adrenaline die je voelt bij een Big Win is ongeëvenaard. Alleen dat is eigenlijk al een reden om te blijven spelen tot je een keer zo’n Mega Win hebt meegemaakt. Een Big Win is eigenlijk een combinatie tussen een bonus en een jackpot. Je krijgt het namelijk zonder dat je er echt iets voor moet doen (bonus), maar de prijs die je krijgt is gigantisch (jackpot).

De Big Win is één van de vele extraatjes die de online speelautomaten met zich meebrengen. De spelervaring wordt alleen maar intenser door dit soort features en de spanning die elke spin met zich meebrengt wordt alleen maar groter. De gedachte dat er een kans is dat de volgende spin een Mega Win is zorgt op zichzelf al voor genoeg opwinding. Dit is precies waarom online gokkasten zo leuk zijn. Alles kan omdraaien met de volgende druk op de knop, alles kan anders zijn met de volgende spin. Misschien ga je wel het bonuslevel in. Misschien krijg je wel een Big Win en win je duizend keer je inleg terug. Wie weet win je de jackpot wel de volgende spin.

Ervaar zelf een big win bij een gokkast

Hoewel je nu ongetwijfeld enthousiast bent over de Big Win, is er maar één manier om erachter te komen hoe het echt voelt om die Mega Win in je scherm te zien verschijnen en het muntjes te zien regenen: je moet zelf gaan spelen en zo’n Big Win mee proberen te pakken om hét gevoel en de spanning van de Big win zelf te ervaren.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Advertisment ad adsense adlogger