Hit and run strategie

Hit and run strategie

Hit and run strategieHoewel het bespelen van gokkasten weinig tactiek vereist en winst maken op de automaten vooral gebaseerd is op geluk, is het toch handig om enige ervaring te hebben en een strategie te hanteren.

Veel spelers maken dan ook gebruik van de hit and run strategie. Het principe is dat zodra je een grote klapper hebt gemaakt bij een gokkast, je meteen stopt bij die automaat in de veronderstelling dat deze toch geen grote bedragen meer gaat geven op korte termijn.

De gedachte op zich is zeer begrijpelijk. Hoe groot is nu de kans dat je een grote klapper maakt, laat staan twee? Veel spelers kiezen daarom eieren voor hun geld en nemen de benen zodra ze het geld binnen hebben.

En waarom ook eigenlijk niet? De gokkasten zijn op lange termijn bedoeld om de gokker geld te laten inleveren. Als je dan een grote klapper kan maken en eventjes het casino hebt verslagen, dan is het een zeer verstandige beslissing om de hit and run strategie toe te passen.

Waarheid

Of het ook daadwerkelijk waar is dat de gokkast niet twee keer in een korte tijd een groot bedrag uitkeert, valt te bezien. De klappers die je bij speelautomaten kunt maken zijn willekeurig en het is niet zo dat een gokkast om de zoveel tijd een bepaald bedrag uitkeert. Het idee achter de hit and run strategie is dus deels gebaseerd op een illusie.

Uitvoering strategie

De beste manier om deze strategie uit te voeren is om van tevoren een bedrag met jezelf af te spreken. Stel, je begint met 50 euro bij een gokkast. Als je dan tegen jezelf zegt: ‘zodra ik 150 euro op mijn account, ben ik weg’, dan kan je gebruik maken van de hit and run strategie. De valkuil is natuurlijk de hebberigheid die veel spelers hebben, maar als je sterk in je schoenen staat kan de hit and run strategie je een hoop geld opleveren.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Advertisment ad adsense adlogger