Scatters

Scatters

scattersScatters zijn een onderdeel van gokkasten, gemaakt om de winkans van de speler te vergroten. Het unieke van de scatters is dat deze symbolen niet per se op een zogenaamde winlijn hoeven te staan als deze in beeld komen.

We begrijpen dat dit nog wat vaag klinkt, maar we zullen snel duidelijker worden. Het is namelijk zo dat je vrijwel altijd moet zorgen dat je winnende combinaties maakt op de vooraf ingestelde winlijnen. Een winnende combinatie die niet op een winlijn valt, levert geen geld op.

Scatters – niet op een winlijn

Om bovenstaand probleem tegen te gaan, hebben de makers van de slots de scatters in het leven geroepen. Scatters zijn vooraf gekozen symbolen – te vinden in de paytable van de automaat – die extraatjes met zich mee kunnen brengen, ook al staan ze niet op de winlijn.

Vaak staat in de paytable aangegeven welke symbolen de scatters zijn en wat ze met zich meebrengen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat een horror-gokkast heeft ingesteld dat je bij drie doodshoofden in beeld 15 gratis spins krijgt. Deze hoeven dus niet op een winlijn te staan, maar mogen kriskras door het hele scherm staan; als ze maar in beeld zijn. Een doodshoofd linksonder, rechtsboven en rechtsonder levert je dus al die gratis spins op, ook al staan ze helemaal niet op een winlijn.

Mogelijkheden van scatters

We hebben het al even over gehad, maar als je met de scatters speelt, kan je op verschillende manieren winnen. Je kunt bijvoorbeeld gratis spins krijgen, maar het extraatje kan ook komen in de vorm van directe creditering op je gok-account.

Daarnaast is het ook vaak zo dat de scatters een bonusspel kunnen inleiden. Vanzelfsprekend staat dit allemaal geschreven in de paytable van jouw spel en daarom is het handig om je goed in te lezen in de scatters voordat je begint met spelen. Vaak staat ook nog tijdens het spelen ergens in beeld dat bijvoorbeeld drie apen (kriskras door het scherm dus) een bonusspel kunnen opleveren, waarin je natuurlijk weer leuke extra’s kunt meepakken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Advertisment ad adsense adlogger