Mega Fortune Dreams

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams is een gokkast van NetEnt waar je direct aan kunt gaan zitten tijdens het spelen. Je moet van tevoren even de waarde van de munten instellen en het aantal munten waar je mee wilt spelen. Vervolgens kun je besluiten om zelf te gaan spelen met de spinbutton, maar je kunt er ook voor kiezen om de autospin aan te zetten om zo gewoon te kijken. Er zijn veel meer elementen aan deze gokkasten die interessant zijn. Zo kun je veel geld winnen tijdens de free spins en de bonusgame, maar het spel ziet er zelf ook zeer strak uit en er is veel aandacht besteed aan de animaties. Dat kun je lang niet van alle jackpot gokkasten zeggen die in het casino te vinden zijn.

Mega Fortune Dreams Gokkast Welkomst

Hoe speel je Mega Fortune Dreams?

Mega Fortune Dreams is een gokkast waar je direct aan kunt gaan zitten tijdens het spelen. Je moet van tevoren even de waarde van de munten instellen en het aantal munten waar je mee wilt spelen. Vervolgens kun je besluiten om zelf te gaan spelen met de spinbutton, maar je kunt er ook voor kiezen om de autospin aan te zetten om zo gewoon te kijken tijdens het spelen van de gokkast. Er zijn aardig wat standaard gokkast symbolen, maar deze zijn niet echt storend. De overige animaties zijn namelijk van hoge kwaliteit en dankzij de standaard animaties kun je aandacht goed houden bij de animaties die het meest belangrijk zijn voor jou. Dat is allereerst het bonussymbool, maar ook de scatter is de moeite waard.

De free spins in Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams Gokkast Free Spins

Wanneer je de scatter driemaal op de wielen hebt, ga je naar de free spins. Hier wordt direct een multiplier gerekend over alle winsten die je maakt. Alle winsten vallen daardoor driemaal hoger uit dan tijdens de normale gokkast. Het is een bijzonder interessante modus, want je kunt tijdens het spelen van de free spins ook nog eens extra free spins winnen. Hiervoor heb je alleen maar de scatter ergens op de wielen nodig. Deze geeft je automatisch meer free spins, al is het aantal dat je krijgt volledig random. Desalniettemin kan dit zorgen voor nog meer winsten, en vooral extra spanning tijdens het spelen van de free spins!

De progressieve jackpot in Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams Gokkast Jackpot

Mega Fortune Dreams is voorzien van drie progressieve jackpotten. De Rapid is de kleinste, de Major is de middelste, en de Mega jackpot is de reden waarom je dit spel zou willen spelen. Deze komt regelmatig op enorme bedragen uit namelijk. Hiervoor moet je wel naar de bonusgame zien te komen. Daar vind je een enorm bonuswiel met vier rijen. De truc is om elke keer op de pijltjes terecht te komen om zo de prijs zo hoog mogelijk te maken. Hoe dichter je bij het hart van de schijf komt, hoe hoger de prijzen worden. Wanneer je het centrum van de schijf weet te bereiken, dan mag je een vreugdedans doen, want de kans is bijzonder groot dat je op dat moment miljonair geworden bent.

De winlijnen in Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams wordt met winlijnen gespeeld en deze kun je uiteraard niet aanpassen. Zij zijn verbonden aan de jackpot, dus is het logisch dat je alle winlijnen moet gebruiken om mee te kunnen dingen. Er is een wild symbool dat alle winsten af kan maken, en er komt geregeld een re-spin langs waardoor een waardeloze spin alsnog geld op kan leveren. Alle extra mogelijkheden en features maken deze gokkast interessant. Het is niet alleen de progressieve jackpot, het is het volledige spel dat de gokkast interessant maakt en dat is de reden waarom de jackpot gokkasten van NetEnt altijd net iets beter lijken te draaien dan de gokkasten van de concurrenten, die net wat minder aandacht op de details vestigen wanneer zij een gokkast met een jackpot maken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Mega Fortune Dreams

9.1

Graphics

9.1/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

9.2/10

Mobiel

9.2/10

Voordelen

  • Progressieve jackpotten
  • Free spins met multiplier
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger