Hansel & Gretel
 

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Fairytale Legends: Hansel and Gretel

De meeste mensen zijn wel bekend met het verhaal van Hans en Grietje. De kinderen die achtergelaten werden in het bos vormen hier de inspiratie voor Net Entertainment. Zij zijn gebruikt om de gokkast vorm te geven die Hansel and Gretel heet. Het is een gokkast uit de FairyTale Legends serie, waarin eerder al Red Riding Hood uitgebracht werd. De Hansel and Gretel gokkast heeft net even iets minder om het lijf. Grafisch gezien is de gokkast leuk opgezet en de winsten in twee richtingen maken de gokkast zeker spannend, maar het aantal standaard symbolen zorgt voor een kleine teleurstelling bij de fans van de ontwikkelaar.

Hansel and Gretel Sir Jackpot Hollywood

Hoe speel je Hansel and Gretel?

Hansel and Gretel is een gokkast waarbij vijf wielen en drie rijen gebruikt zijn. Geen verrassingen hier dus, want dit wordt gezien als de standaard opzet van een gokkast. Hans en Grietje zijn zelf aanwezig naast en in de gokkast aanwezig en de knoppen voor de bediening zijn eenvoudig onderin de gokkast te vinden. Hier kun je de inzet aanpassen door de muntwaarde en het inzetniveau te veranderen. Het is goed om te weten dat deze gokkast niet werkt met volledige winlijnen. Het gaat om het maken van combinaties waarbij het niet belangrijk is waar de winst begint. De wild symbolen helpen met het afmaken van de winsten, waardoor de kans op winsten groter is tijdens het spelen.

Hansel and Gretel NetEnt

De scatter komt in de vorm van de schatkist. Deze komt alleen op het eerste, derde en vijfde wiel voor.

De bonussen in Hansel en Gretel

De plek waar de gokkast echt interessant wordt, is bij de bonussen. Wanneer je de schatkisten driemaal op de wielen hebt staan, mag je een van de kisten kiezen. Dit bepaalt jouw prijs. De eerste optie is een contante winst. Die is het minst interessant, want dat is minder interessant voor de mensen die willen gokken. De tweede optie is de bonusgame. Hierin ga je naar het snoephuis waarin je drie snoepjes mag kiezen. Rechts zie je de mogelijke winsten. Je ziet de prijs niet direct, de mogelijkheden vallen een voor een weg totdat de drie prijzen overblijven die jij gekozen hebt. Een leuke bonus die helaas wat trager is dan noodzakelijk.

Hansel and Gretel Bonusspel

De derde optie zijn de free spins in de gokkast. Hierbij krijg je direct 10 free spins waarin je mag proberen zoveel mogelijk winst te maken zonder een inzet te hoeven plaatsen.

Er zijn ook verschillende random features in de gokkast verwerkt, die vreemd genoeg met een fee te maken hebben in plaats van iets uit het eigenlijke sprookje. Zo kun je random wild symbolen krijgen, maar is het ook mogelijk dat je een re-spin krijgt met een wiel dat volledig wild is. Alle features op de bonusgame en free spins na zijn volledig random en kunnen op elk moment langskomen tijdens het spelen van de gokkast.

Jackpot en winlijnen in Hansel and Gretel

Hansel and Gretel heeft slechts 10 winlijnen, maar dat merk je eigenlijk niet tijdens het spelen. Aangezien de winsten niet op het eerste wiel hoeven te beginnen, komen er namelijk regelmatig winsten op rare plekken die je niet altijd zelf al eerste zal zien. De gokkast is interessant gemaakt door de features. Niet door de grafische aspecten of de unieke elementen. Ook is er geen jackpot boven de gokkast geplaatst, maar dat was ook geen verrassing aangezien dit een gokkast uit een serie is en de vorige gokkast ook al geen jackpot boven het spel had staan. We zijn in ieder geval benieuwd naar de volgende titels die in deze serie uitgebracht zullen worden.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Hensel and Gretel

8.1

Graphics

8.0/10

Kenmerken

7.8/10

Speelbaarheid

8.2/10

Mobiel

8.3/10

Voordelen

  • Leuke uitvoering
  • Features

Nadelen

  • Tegenvaller van NetEnt
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger