Betsoft

BetsoftBetSoft

Betsoft is een ontwikkelaar die al een geruime periode aan de weg aan het timmeren is. Het bedrijf is opgericht in maart 1999 en is sindsdien gegroeid tot een bedrijf met een aantal partners en meer dan 100 spellen online die van hoge kwaliteit zijn. Betsoft zou wellicht wel een pionier genoemd kunnen worden wanneer het gaat over het ontwikkelen van thema’s waar gokkasten op gebaseerd zijn alsmede de 3D spellen die ze uitbrengen die niet zouden misstaan in een bioscoop. Wanneer je echter gaat zoeken naar ouder materiaal is er verrassend weinig te vinden van voor 2010 dit geld voor zowel pers verklaringen als andere zaken. Maar in 2010 was er een keerpunt omdat ze toen onder andere een deal sloten met Bet365.

Andere bronnen spreken dat Betsoft actief op de markt te vinden is sinds 2008, daarmee zouden ze een relatieve nieuwkomer zijn op de markt. Maar met het portfolio dat Betsoft heeft opgebouwd in de afgelopen jaren kunnen ze werkelijk niet meer tot de nieuwkomers gerekend worden. Betsoft is voornamelijk bekend van hun high-end en visueel indrukwekkende gokkasten. Door gebruik te maken van 3D in hun gokkasten hebben ze een niche in de markt gevonden en dat is ook het punt waar ze in uitblinken. Het doel van Betsoft is om je versteld te laten staan van de gokkast die ze hebben gemaakt, en dat op alle fronten. Nu zullen niet alle gokkasten die ze hebben uitgebracht iets voor jou zijn, maar er valt niet anders te zeggen dat de kwaliteit van elke afzonderlijke gokkast subliem is.

Concurrentie?

Wanneer er gekeken gaat worden naar concurrentie voor Betsoft kan dat op het moment alleen maar Net Entertainment zijn. NetEnt is namelijk de dominerende partij op de markt momenteel, daar zijn een aantal kleinere ontwikkelaars tegenop aan het boksen en Betsoft is er daar eentje van. Maar wanneer Betsoft doorgaat met zichzelf te ontwikkelen, zal het bedrijf in de aankomende jaren een zeer grote concurrent worden van Net Entertainment. En dat is alleen maar goed voor de markt.

De Gokkasten

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Gokkasten van Betsoft zijn veel meer dan een leuke collectie van indrukwekkende gokkasten. Ze bieden een heleboel meer ze zijn zowel visueel ingesteld als dat ze je vragen om actie betrokken te zijn bij het spel. De gokkasten hebben allerhande functies die je niet altijd zou verwachten. Daarnaast bieden de gokkasten van Betsoft momenteel een aantal van de allerbeste grafische elementen die er te vinden zijn op de huidige markt. Sommige van hun intro filmpjes zouden niet misstaan in een bioscoop en als je kijkt hoe soepel de gokkasten lopen zouden ze in hun geheel wel in de bioscoop passen.

Betsoft wil de beste zijn

Wanneer je op de website van Betsoft zelf gaat kijken, zal je zien dat ze het graag eenvoudig houden. Hun gokkasten zijn al ingewikkeld genoeg zou je kunnen stellen. Ze stellen de klanten centraal wen willen graag dat jij de best mogelijke ervaringen hebt bij het spelen van hun spellen. Het doel van het bedrijf is dan ook om altijd innovatief te blijven en de kwaliteit van de spellen voorop te stellen. Ze zijn nu de leider in de 3D gokkasten en willen dat graag blijven. Hier zullen ze hard voor werken, en dat zal blijken uit de gokkasten die ze in de toekomst zullen gaan uitbrengen. Een ding is zeker de huidige marktleiders zullen ogen in hun achterhoofd moeten houden want deze ontwikkelaar? Die wil alleen maar het beste – en dat is de beste zijn in deze branche.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Betsoft

Betsoft
7.5

Innovatief

8/10

  Aanbod

  8/10

   Speelbaarheid

   7/10

    Jackpotten

    7/10

     Voordelen

     • Veel 3D gokkasten
     • Fraaie animaties
     • Bediening van gokkasten nagenoeg altijd gelijk

     Nadelen

     • Grote gokkasten kan leiden tot traag inladen
     • Spellen gaan op elkaar lijken
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Betsoft
     Average rating:  
      1 reviews
      by Sandra
     De beste 3d Gokkasten!

     Mocht je op zoek zijn naar goede 3D gokkasten, dan raad ik je Betsoft gokkasten aan. Je wordt helemaal in de gokkast gezogen en de animaties zijn verbluffend goed!

     Laat een bericht achter

     Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

     Advertisment ad adsense adlogger