Wild symbolen

Wild symbolen

Wild symbolenEén van de liefst geziene gasten op een gokkast is het wild symbool. Je kunt dit teken vergelijken met een joker in een kaartspel. Zo’n joker kan alle vormen aannemen – meestal de vorm die jou het beste uitkomt – en dat geldt ook voor het wild symbool.

Stel je voor dat je op een gokkast met 5 rollen speelt en rol 1, 3 en 4 hebben hetzelfde symbool, bijvoorbeeld een banaan. Je hebt dan natuurlijk geen winnende combinatie, omdat je in de 2e rol geen banaan hebt. Maar stel nu dat je daar een wild symbool zou hebben, die dan dus eigenlijk de vorm van de banaan kan aannemen, dan heb je ineens vier bananen op rij en daarmee een winnende combinatie.

Verschijning wild symbolen

Vanzelfsprekend hebben niet alle gokkasten zo’n wild symbool. Het is ook niet zo dat zo’n symbool er bij alle speelautomaten hetzelfde uit ziet, maar als een videoslot gebruik maakt van het wild symbool, dan heeft deze wel altijd dezelfde functie, namelijk die van een soort joker.

Je kunt helaas niet zelf bepalen of en wanneer de wild symbolen verschijnen. Ze zullen komen en gaan op momenten die je niet in de hand hebt, want de momenten waarop je wild symbolen kunt tegenkomen zijn volstrekt willekeurig.

Sticky wild

Een type van zo’n wild symbool is de sticky wild. Zo’n icoon heeft precies dezelfde werking als een normaal wild symbool, maar met het verschil dat deze even blijft ‘plakken’ en dus enkele spins op dezelfde plek blijft. Deze wild variant is dus nog beter dan de normale.

Andere werking wild symbolen

Zoals gezegd werken wild symbolen dus vooral als jokers die je kunnen helpen om een combinatie te maken die je zonder wild icoon niet had gehad. Maar bij sommige gokkasten brengen de meer dan welkome wild symbolen ook een prijs op zich met zich mee. Het is daarom altijd goed om te kijken naar de ‘paytable’, of de uitbetalingstabel, om te checken hoe jouw speelautomaat omgaat met wild symbolen. Duidelijk is in ieder geval: hoe meer wild, hoe beter.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Advertisment ad adsense adlogger