South Park Reel Chaos

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

South Park Reel Chaos

South Park Reel Chaos wordt ten onrechte wel South Park 2 genoemd. Het is uiteraard de opvolger van de eerste South Park gokkast, maar South Park Reel Chaos heeft een volledig eigen thema meegekregen. Butters is slecht geworden en wil de macht grijpen. Daar moeten de kleine vrienden uit South Park natuurlijk iets aan doen! De gokkast bestaat uit vijf wielen en drie rijen, maar laat je niet misleiden door de eenvoudige opzet. De gokkast zit namelijk vol met speciale features, random acties en veel spectaculaire extraatjes die stuk voor stuk kunnen zorgen voor heel hoge winsten. Ben je een fan van leuke gokkasten, dan is South Park Reel Chaos zeker een goede keuze voor jou!

Hoe speel je South Park Reel Chaos Gokkast Netent

Hoe speel je South Park Reel Chaos?

South Park Reel Chaos is een volledige gokkast die werkelijk waar alles heft. Er zijn gestapelde wild symbolen, er zijn multipliers, multipliers met re-spin, overlappende wild symbolen en uiteraard is er ook een bonusgame. Eentje waar je niet snel op uitgekeken raakt. De gokkast maakt gebruik van de tien tot en met de aas, en dat lijkt vervelend, maar is de enige manier geweest om de gokkast overzichtelijk te houden. Er gebeurt simpelweg teveel om alle posities met animaties te vullen.

De random features in South Park Reel Chaos

Een van de features is een random feature die alleen plaatsheeft wanneer je een spin hebt gehad zonder winst. De klusjesman komt het scherm inlopen om de gokkast te repareren. Op dat moment moet je hopen dat je een lange tijd geen winsten krijgt, want de multiplier blijft oplopen tot het moment komt dat je wel een winst hebt. Een andere feature bestaat uit hamsters die van de wielen afgeschoten moeten worden, deze veranderen in wild symbolen die winnende combinaties af kunnen maken. De leukste random feature is wellicht Eric die achter Professor Chaos aanjaagt over de wielen heen. Het is leuk om te zien, en je krijgt wielen die volledig wild worden. Dat is natuurlijk bijzonder goed voor de mogelijke winsten die je kunt halen!

De bonusgame in South Park Reel Chaos

South Park Reel Chaos Gokkast Netent Bonusgame

Tijdens de bonusgame in South Park Reel Chaos wordt pas echt duidelijk hoe volledig de gokkast is. Je hebt hier verschillende levels die je uit moet spelen, allemaal vol bewegende animaties en hoge winsten die je binnen kunt slepen. Hoe hoger je komt, hoe hoger de multiplier is. Je hebt zelf een meter in beeld staan linksboven in de gokkast en de tegenstander heeft zijn meter rechtsboven in beeld staan. Per spin wordt bepaald wie er wint. Heb je winst, dan mag jij een klap uitdelen. Heb je een spin zonder een enkele winst, dan krijg je zelf de klappen. De manier waarop dit gebeurt is leuk bedacht en wanneer je de Professor op de bovenste verdieping uit kunt spelen, dan krijg je er zelfs een epische bonus overheen, zodat je helemaal leuke winsten weet te maken tijdens het spelen.

Winlijnen en jackpot in South Park Reel Chaos

South Park Reel Chaos heeft in totaal 20 winlijnen. Dat is precies genoeg, want meer winlijnen had het spel onoverzichtelijk gemaakt, en lastig om te doorzien tijdens het spelen. Er is geen jackpot in de gokkast South Park Reel Chaos, maar er zijn veel features, veel acties en veel dingen die constant gebeuren tijdens het spelen. Het is een vermakelijke gokkast die zeker kan wedijveren met South Park, de originele gokkast, al wordt die wel meer gespeeld dan de opvolger. Beide gokkasten zijn hoogtepunten in het assortiment van Net Entertainment, dat er goed aan gedaan heeft om een samenwerking aan te gaan met South Park Studios, die duidelijk veel materiaal ter beschikking gesteld heeft om dit een doorslaand succes te maken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

South Park Reel Chaos

9.8

Graphics

9.9/10

Kenmerken

9.7/10

Speelbaarheid

9.9/10

Mobiel

9.8/10

Voordelen

  • Sterk verhaal achter de gokkast
  • Veel features en actie

Nadelen

  • Gokkast kan druk zijn
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
Super lollig!

Super gokkast! Hier zocht ik naar!

2 Berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger