Inzetlimiet en inzethoogten

Inzetlimiet en inzethoogten bij gokkasten

Gokkasten rekenen op een bepaalde manier de inzet van jou als speler. Het is niet zo makkelijk als met bijvoorbeeld blackjack, waar een speler vijf euro inlegt en dan ook daadwerkelijk dat bedrag inzet.

Bij speelautomaten ligt dat dus anders. De inzet wordt namelijk bepaald door de vooraf bepaalde inleg te vermenigvuldigen met het aantal te spelen winlijnen. Stel dat je als speler gebruik maakt van de bet max knop en daarmee alle winlijnen speelt (laten we zeggen dat dat er in dit geval 20 zijn) en je speelt voor € 0.50 per winlijn, dan kost één spin je dus 10 euro (20 maal € 0.50).

Inzetlimiet en inzethoogten

Inzetlimiet berekenen

Je kunt op de manier zoals hierboven beschreven staat eenvoudig zelf de inzetlimiet berekenen. Waarschijnlijk staat deze limiet ook in de spelregels en uitbetalingstabel van de gokkast, maar het is toch fijn om het zelf even te berekenen.

Je kunt namelijk de inzet per winlijn zelf instellen. Als je deze dus verhoogt, zal je zien dat het maximum per winlijn waarschijnlijk 5 of 10 euro is, afhankelijk van de gokkast waarop je speelt. Je kunt je voorstellen dat de maximale inzet per winlijn (laten we 10 euro als voorbeeld nemen) gecombineerd met het maximum aantal winlijnen (20) behoorlijk in de papieren loopt per spin: 20 x € 10 = € 200.

Inzethoogte

Je kunt de inzethoogten bij een speelautomaat dus zelf bepalen. Houd er rekening mee dat in beeld meestal alleen de inzethoogte van één winlijn staat, maar dat dat bedrag dus zeer waarschijnlijk niet je totale inzet is.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Advertisment ad adsense adlogger