Butterfly Staxx
 

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Butterfly Staxx

Butterfly Staxx is een gokkast van Net Entertainment die er op het eerste oog een beetje simpel uitziet. Wanneer je de gokkast gaat spelen, kom je er al snel achter wat de aantrekkingskracht van het spel is. Het is namelijk niet alleen gemakkelijk om te spelen, het is ook nog eens een gokkast die bijzonder vermakelijk is. De standaard gokkast symbolen houden de gokkast overzichtelijk, en de vier rijen zorgen voor extra kansen op winst. Tijdens het spelen is het goed om de vlinders in de gaten te houden, deze zomerse invloeden zorgen namelijk voor flinke winsten en komen ook nog eens veel op de wielen voor!

Butterfly Staxx Welkomst

Hoe speel je Butterfly Staxx?

Butterfly Staxx is een gemakkelijk te spelen gokkast. De liefhebbers van Net Entertainment zullen direct aan de slag kunnen gaan met de knoppen die onder de gokkast zitten. Je hebt vijf wielen en vier rijen, waarmee de gokkast een standaard opzet heeft en dit maakt het makkelijker om direct je winsten in te kunnen schatten. De boer tot en met de aas zijn gebruikt om de wielen op te vullen. Alle andere symbolen hebben te maken met de zomer en zijn op de eigenzinnige manier van Net Entertainment weergegeven. Let tijdens het spelen ook vooral even op de achtergrond en de geluiden. Ook deze dragen bij aan de beleving van de gokkast.

De features in Butterfly Staxx

Butterfly Staxx heeft een leuk aantal features. Een feature die veel geld op kan leveren, heeft met de vlinders te maken. Wanneer deze het vijfde wiel overnemen, worden deze overgezet naar het eerste wiel bij de volgende spin. Dan heb je echt niet veel meer nodig om directe winsten binnen te halen, want juist de vlinders zorgen voor de meeste winsten tijdens het spelen van deze gokkast.

Je zal merken dat er een wild symbool op de wielen te vinden is die niet vaak langskomt. Er is echter wel regelmatig een scatter en deze moet je ook in de gaten houden tijdens het spelen, al geeft de gokkast zelf ook al aan wanneer je twee scatters hebt en op de derde aan het wachten bent.

Butterfly Staxx Free Spins

Denk nou vooral niet dat je free spins kunt winnen in Butterfly Staxx. Je kunt hier namelijk Butterfly Spins winnen en dat is net even iets anders. Bij driemaal de scatter krijg je er 5, viermaal levert 6 spins op en met vijfmaal de scatter krijg je 7 spins. Tijdens de Butterfly Spins zijn er geen symbolen uit de normale gokkast op de wielen. Je ziet cocons op de wielen staan en deze kunnen actief zijn of inactief. Krijg je hier de goede combinaties, dan kun je veel winsten maken, want de winnende vlinders op de wielen blijven staan tot het einde van de free spins. Dat betekent dat je heel het scherm vol kunt spelen met wat geluk!

Vanwege de feature in de Butterfly Spins kun je geen extra free spins winnen, want er is geen scatter die je op de wielen kunt vinden.

Winlijnen en jackpot in Butterfly Staxx

Butterfly Staxx maakt gebruik van 40 winlijnen. Deze zijn niet aan te passen door de speler, dus hier hoef je verder niet eens naar te kijken. Wil je de inzet veranderen, dan kun je dat onderin beeld doen door het level of de muntwaarde aan te passen. De gokkast is niet voorzien van een jackpot, maar betaalt met regelmaat hoge winsten uit. De free spins, die hier de Butterfly spins heten, zijn zeker interessant omdat je hier de hoogste winsten kunt halen tijdens het spelen.

 

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Butterfly Staxx

9

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.5/10

Voordelen

  • Aantrekkelijk voor het oog
  • Sterke free spins

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Annemarie on Butterfly Staxx
Vette bonus features

Ik heb nu al mijn winst 3x vermenigvuldigd. Die bonus features blijven maar komen!

Advertisment ad adsense adlogger