Winlijnen

Winlijnen

winlijnen

Winlijnen zijn eigenlijk de belangrijkste lijnen van het online casino. Ze bevinden zich op een online gokkast en het zijn de lijnen waarop de symbolen van de speelautomaat winnende combinaties moeten vormen.

Vormen winlijnen

Winlijnen zijn er in vele vormen. Zo heb je de klassieke winlijnen (horizontaal, verticaal en diagonaal), maar met de komst van online gokkasten zijn deze pioniers flink uitgebreid. Er zijn nu zelfs speelautomaten met ruim 300 winlijnen. Deze winlijnen lopen dus kris kras door het hele scherm heen en je kunt de vormen zo gek niet bedenken, of ze zijn er.

Inzet winlijnen

Je kunt meestal zelf bepalen met hoeveel winlijnen je speelt. Elke winlijn extra kost je ook meer inzet, dus daar moet je rekening mee houden. Natuurlijk is het ook zo dat hoe meer winlijnen je speelt, hoe groter de kans is dat je wint. Elke winlijn kost je één inzeteenheid. Dus stel dat je hebt ingesteld dat je per winlijn € 0.10 inlegt, dan kosten 60 winlijnen je dus 6 euro per spin. Je kunt meestal je inzet laten dalen tot een minimum van € 0.01 per winlijn.

Werking winlijn

Als je hebt ingezet met het aantal winlijnen dat je wilt, kan je op ‘Spin’ drukken. De gokkast gaat dan spinnen en jij moet hopen dat er winnende combinaties op de winlijn vallen. Als je een juiste combinatie hebt van de winlijn, krijg je alleen die van de winnende lijnen uitbetaald en vanzelfsprekend niet van andere lijnen.

Winlijnen – jackpot

Als je voor een jackpot speelt, is het altijd aan te raden om te spelen met het maximum aantal winlijnen. De ervaring leert dat jackpots eigenlijk altijd vallen bij spelers die speelden met alle winlijnen. Dat is ook logisch, want daarmee vergroot je de kans om te winnen. Nu weet je alles over winlijnen!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Advertisment ad adsense adlogger