Warlords Crystals of Power

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Warlords Crystals of Power

Warlords Crystals of Power is een gokkast van ontwikkelaar Net Entertainment, de gokkast begint met een intro waarin het realistische gevoel van deze gokkast goed naar voren komt. Zeker een aanrader om tenminste een keer geheel te kijken. Het algehele idee van de gokkast komt goed naar voren in het intro, de gokkast zelf ziet er mooi uit, met zowel kleine als grote symbolen, waarbij sommige symbolen wiel vullend zijn. De gokkast maakt geen gebruik van standaard symbolen, en heeft naast een wild symbool drie verschillende scatter symbolen, die elk voor een andere bonus of freespins zullen zorgen.

Hoe speel je Warlords Crystals of Power?

Warlords Crystals of Power

De gokkast is eenvoudig te bedienen, er is geen twijfel mogelijk over je inzet of hoe je deze in kunt stellen. Daarnaast is de autoplay functie ook naar wens in te stellen en kan je ook met een simpele beweging de maximale inzet plaatsen. Mocht je het geluid uit willen zetten, kan dit links onderin de gokkast en daar kan je ook eventuele instellingen aanpassen. De informatieknop is hier direct boven te vinden, en via daar kan je gemakkelijk de paytable vinden, en alle andere mogelijke informatie die je maar nodig kunt hebben om deze gokkast te kunnen spelen.

De scatter symbolen van Warlords Crystals of Power

Het spel heeft drie verschillende teams die op de wielen voorkomen, blauw de barbaar met het zwijn, groen de priesteres met de panter en rood is de samoerai met de wolf. Alle drie hebben ze hun eigen scatter symbool (en freespins). Maar mocht je tijdens het spelen nu slechts twee scatter symbolen op de wielen krijgen, dan krijg je ook een re-spin (met kans op die derde scatter!). Mochten die nu twee verschillende scatters zijn, dan zullen deze onderling het uitvechten waarna er daarna een van de bonussen uitgekeerd zal worden. Naast de scatter symbolen is er ook een wild symbool op de wielen te vinden, deze fungeert zoals elk ander wildsymbool en vervangt dus alle andere symbolen buiten de scatter om.

wild features

De free spins van Warlords Crystals of Power

Om de free spins van Warlords Crystals of Power te behalen hoef je enkel drie of meer scatter symbolen op de wielen te krijgen. Er zijn drie verschillende soorten freespins die je kunt winnen, wat geen verrassing meer zou mogen zijn met drie verschillende scatter symbolen. De blauwe freespins, de barbarian freespins, bij deze variant krijg je 9 freespins en tijdens deze ronde zijn er alleen warriors en dieren op de wielen te vinden.

De groene freespins, de priesteres geeft 7 free spins en bij elk scattersymbool dat op de wielen komt, zal de multiplier met en omhoog gaan (je begint dus al met een x3 minimaal). De rode freespins, de samurai freespins zijn er slechts 5, maar alle scatter symbolen (inclusief de scatters waarmee je de freespins gewonnen hebt) zullen als sticky wild op de wielen blijven zitten. Met grote winsten als gevolg. Tijdens het normale spel zijn de scatters alleen op wiel 2, 3 en 4 te vinden, maar tijdens freespins zijn deze op alle wielen te vinden.

Geen jackpot voor Warlords Crystals of Power

Deze gokkast heeft geen jackpot, en wie de gokkast gespeeld heeft zal ook heel snel begrijpen dat dit ook niet nodig is. De gokkast is geweldig leuk om te spelen, heeft voldoende actie en spanning en ook de muziek past erg goed bij de algehele sfeer. Er is geen enkele reden om een bonusgame of jackpot aan deze gokkast te koppelen. Met drie verschillende series aan freespins en een winst die op kan lopen tot 1.000.000 munten? Is deze gokkast precies goed zoals deze is. Een bijzonder goede inschatting van ontwikkelaar Net Entertainment.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Warlords: Crystals of Power

9.3

Graphics

9.5/10

Kenmerken

9.2/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.3/10

Voordelen

  • Sterke gokkast
  • Grafisch erg goed
  • Leuke extra's

Nadelen

  • Geen jackpot
Advertisment ad adsense adlogger