Fairytale Legends; Red Riding Hood

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Fairytale Legends; Red Riding Hood

Fairytale legends, red riding hood is een gokkast van Net Entertainment waarbij duidelijk tijd besteed is aan het eenvoudig houden van de gokkast. Tijdens het spelen kom je in een sprookjesachtig geheel terecht waarbij het spelen bijzonder eenvoudig gehouden is. Er zijn vijf wielen en drie rijen en daarmee is het bijzonder eenvoudig om gewoon te gaan spinnen. De Fairytale legends, red riding hood gokkast is een gokkast die in het thema van Roodkapje staat en zij blijft dan ook constant naast de gokkast staan tijdens het spelen. Winsten lichten direct op, dus het is gemakkelijk om al snel te zien wanneer je een winst op de wielen zal krijgen. De gokkast heeft wild symbolen, en ook een bonusgame, free spins en verschillende features die de gokkast nog leuker maken.

Hoe speel je Fairytale Legends; Red Riding Hood?

Fairytale legends, red riding hood is een gokkast waarbij je direct kunt gaan spinnen. Onder in de gokkast kun je de inzet aanpassen door de muntwaarde en het inzetniveau aan te passen. Dit is precies wat je gewend zal zijn van deze ontwikkelaar. Er zijn aardig wat standaard symbolen gebruikt. De tien tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast te vullen. De overige symbolen staan wel in het teken van de gokkast en zijn scherp, simpel en vermakelijk.

hoe-speel-je-fairytale-legends-red-riding-hood

De functie van de wild

Roodkapje is het makkelijk te herkennen wild symbool in de gokkast. Wanneer je er eentje hebt, zal zij de winsten afmaken omdat zij alle symbolen kan vervangen. Maar heb je meer dan één wild symbool, dan maakt Roodkapje niet alleen de winsten af, zij zal ook zorgen voor een re-spin waarbij de wild symbolen blijven staan. Niet verkeerd dus! Roodkapje kan in Fairytale legends, red riding hood alle symbolen vervangen, op de schatkisten na.

De bonusgame en de free spins in Fairytale Legends; Red Riding Hood

Fairytale legends, red riding hood is voorzien van veel features, en een aantal zijn niet random. Heb je drie schatkisten staan (op het eerste, derde en vijfde wiel), dan mag je één van de kisten kiezen. Dit bepaalt welke bonus je krijgt. Hier kun je in de bonusgame terechtkomen, en je kunt ook de free spins in de gokkast winnen. De bonusgame valt misschien nog wel het meest op. Hier kun je leuke prijzen winnen in een bordspel, waar verschillende prijzen op je liggen te wachten. Zoals de naam van de bonusgame al zegt, moet je wel opletten voor de boze wolf, net als in het sprookje!

De free spins zijn ook interessant. Hier krijg je 10 free spins waarbij je lekker kunt gaan spinnen zonder te betalen. Krijg je de muntenbonus, dan kom je er het meest zuinig vanaf. Hierbij krijg je 15 keer je inzet uitbetaald.

free spins Fairytale legends, red riding hoodDe random features in Fairytale Legends; Red Riding Hood

Fairytale legends, red riding hood heeft ook features die random zijn. Zo kan de fee langskomen om je te helpen door symbolen over de gokkast heen te leggen. Ook kan ze symbolen opwaarderen om te zorgen voor een winst. Zoals je misschien al wel in hebt gezien, zijn de features alleen actief wanneer je geen winst op de wielen hebt staan.

Winlijnen en jackpot in Fairytale Legends; Red Riding Hood

Fairytale legends, red riding hood heeft 20 winlijnen. Deze zijn niet aan te passen tijdens het spelen, je moet de gokkast met alle lijnen spelen. Er is geen jackpot, al kunnen er met regelmaat flinke hoge winsten vallen tijdens het spelen, wat zeker interessant is. Zoals in meer gokkasten van NetEnt, zijn het vooral de features, de bonusgame en de free spins die de gokkast bijzonder interessant weten te maken.

Video review Fairytale Legends; Red Riding Hood

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Fairytale Legends; Red Riding Hood

8.5

Graphics

8.2/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.6/10

Voordelen

  • Veel features
  • Free spins
  • Aantrekkelijk thema

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews

Leuke gokkast met heel veel verschillende dingentjes. Echt prachtig om op te spelen. Zeg mij eens waar kan ik deze gokkasten in HC spelen?

Advertisment ad adsense adlogger