Copy Cats
 

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Copy Cats

Ben je op zoek naar een eigenzinnige gokkast? Dan kun je helemaal je hart ophalen bij de Copy Cats gokkast van Net Entertainment. Alle elementen in de gokkast laten zien dat dit een productie is van de eigenwijze ontwikkelaar uit Zweden die weer veel werk gestoken heeft in het maken van een gokkast op de eigen manier. Het thema draait helemaal om de katten en de opzet van de gokkast is gelijk aan veel van de andere gokkasten die je online kunt vinden. Dat maakt het bijzonder eenvoudig om de gokkast te spelen, maar de ontwikkelaar heeft uiteraard wel gedacht aan het toevoegen van free spins. En er zit zoals wel vaker een compleet unieke feature in de gokkast om het aantrekkelijker te maken voor de gokkers!

CopyCat Welkomst

Hoe speel je Copy Cats?

Copy Cats heeft vijf wielen en drie rijen en daarmee lijkt het sterk op veel van de andere gokkasten in het casino. De regels zijn ook hetzelfde. Er zijn winlijnen en je zal minstens drie dezelfde symbolen op een winlijn moeten hebben om winst te pakken. Alle symbolen hebben te maken met het thema van de gokkast, wat het aantrekkelijker maakt om Copy Cats te spelen.

Onderin beeld kun je de waarde per munt instellen en je kunt aangeven hoeveel munten je per keer wilt spelen door het level aan te passen. Er is een wild symbool. Deze kan alle symbolen vervangen, op het bonussymbool na. De gokkast wordt interessanter wanneer je deze speelt met geluid. Wil je geen geluid meer, dan kun je dit linksonder in de gokkast uitzetten.

De feature in Copy Cats

Copy Cats heeft niet zomaar een random naam meegekregen. De feature heeft namelijk te maken met de zogeheten copycat. Wanneer je op het eerste wiel driemaal één kat krijgt, of driemaal de wild, dan zullen alle andere katten op de wielen veranderen naar de kat die je op het eerste wiel hebt staan. Dit zijn geen gegarandeerde winsten, maar tijdens het spelen zal je toch merken dat de winsten wel heel makkelijk erg hoog worden wanneer de feature voorbijkomt.

Het is een feature waar je een beetje geluk mee moet hebben, maar aangezien de feature met regelmaat langskomt, is de kans groot dat je er wat geld aan over weet te houden. Zeker wanneer het je lukt om de feature te krijgen tijdens het spelen van de free spins, want daar zitten veel meer wild symbolen op de wielen!

De free spins in Copy Cats

Copycats bonusspel

Copy Cats is een gokkast met free spins. Wanneer je het bonussymbool driemaal op de wielen krijgt, krijg je direct 10 free spins. Deze spins zijn op zich niet bijzonder, de grootste aanpassing is dat er meer wild symbolen op de wielen staan. En dat is precies de truc hier. De feature is namelijk ook actief tijdens de free spins, waarmee de winsten veel hoger kunnen worden! Tijdens de free spins staat het bonussymbool overigens ook gewoon op de wielen, wat zou betekenen dat je hier ook extra free spins kunt winnen. De totale winst wordt recht onder de gokkast bijgehouden tijdens het spelen van de free spins.

Copy Cats Gratis Spins

Winlijnen en jackpot in Copy Cats

Copy Cats heeft geen jackpot, maar heeft wel regelmatig hogere winsten waardoor het af en toe lijkt alsof er een jackpot langsgekomen is. De winlijnen zijn niet aan te passen tijdens het spelen en dat heeft uiteraard met de features te maken. Er zijn 25 winlijnen. Wil je de inzet aanpassen, dan kan dit met de munten en de muntwaarde, niet met de winlijnen. Onderin beeld, links van de spinbutton, vind je ook de autospin. Handig wanneer je gewoon ontspannen naar de gokkast wilt kijken zonder constant te moeten klikken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Copy Cats

9.1

Graphics

8.8/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

9.5/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Sterke feature
  • Vermakelijke gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger