Game of Thrones

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Game of Thrones

Game of Thrones is één van de meest besproken gokkasten van de ontwikkelaar Microgaming. De ontwikkelaar had de komst van de gokkast al ver van tevoren aangekondigd, en daarom waren er veel spelers die hals reikend uitkeken naar de komst van deze videoslot. De videoslot is volledig de moeite waard. Het ziet eruit als een standaard gokkast, maar dat is een beetje de stempel van Microgaming. Er is meer dan je op het eerste oog ziet, en met het thema van de gokkast kon de ontwikkelaar dan ook letterlijk alle kanten op bij het ontwikkelen. Er werd gekozen voor een maximale winst van 605.000 munten en de gokkast is daarnaast ook nog eens voorzien van free spins die het spel nog leuker kunnen maken.

Hoe speel je Game of Thrones?

Game of Thrones ziet eruit als een redelijk basis gokkast. Dat heeft te maken met de vijf wielen en de drie rijen, maar ook met het grote aantal standaard gokkast symbolen. De boer tot en met de aas zijn in de gokkast verwerkt om de wielen te vullen, maar dat is een prettige keuze van Microgaming. Op deze manier is de gokkast namelijk overzichtelijk gehouden. De rest van de animaties hebben stuk voor stuk met Game of Thrones te maken, en de naam van de serie is tevens de wild tijdens het spelen. Deze kan alle animaties vervangen, behalve de scatter, want deze leidt naar de free spins. Wanneer je slechts tweemaal de scatter hebt, krijg je tweemaal je inzet uitbetaald, wat natuurlijk ook al een winst is.

De free spins in Game of Thrones

Game of Thrones Gokkasten Free Spins

Wanneer je meer dan driemaal de scatter op de wielen hebt, kom je in de free spins terecht. Hier vind je direct vier verschillende varianten. De eerste is het huis van Baratheon. Deze geeft je acht free spins met een multiplier van 5x. Het huis van Lannister geeft je tien free spins met een multiplier van 4x. Stark laat je spelen met veertien free spins en een multiplier van 3x, waar Targaryen inzet op het aantal met achttien free spins en een multiplier van 2x. Welke variant het beste is, is van tevoren niet te zeggen. Het ligt namelijk maar net aan de winsten, en dat gedeelte zal je toch echt moeten gokken bij een gokkast.

De Gamble feature in Game of Thrones

Game of Thrones Gokkasten Feature

Veel gokkasten hebben een Gamble feature. Wanneer je een winst hebt gehaald op een spin, kun je de winst inzetten bij het gokken op een muntje. Bij Game of Thrones van Microgaming is de gamble net even iets verder aangekleed. Er zijn vier locaties op de kaart die je uit kunt spelen met de gable feature en alle locaties hebben een eigen filmpje meegekregen om het leuker te maken. De vraag is echter hoeveel mensen hier gebruik van maken, want doorspelen met de winsten is niet het meest verstandige volgens de meeste mensen. Let goed op! Wanneer je de gokkast op automatisch spinnen zet, valt de gamble feature uiteraard weg. De computer kan geen keuzes voor jou maken wanneer het op kop of munt aankomt.

De winlijnen in Game of Thrones

Een jackpot is er niet bij het spelen van deze gokkast, maar winlijnen zien ook al niet te vinden tijdens het spelen. Er wordt gespeeld met 243 manieren om te winnen en dat betekent technisch gezien alleen maar dat je één symbool op vijf wielen moet hebben om een leuke winst te hebben. Natuurlijk zijn er veel symbolen die goed genoeg betalen om met driemaal al een leuke winst te hebben, en de Game of Thrones wild helpt je graag om winnende combinaties af te maken!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Game of Thrones

8.4

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Meerdere free spins
  • Grafisch goed opgezet

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger