Batman Dark Knight

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Batman Dark Knight

Batman Dark Knight is één van de gokkasten die ontzettend bekend is geworden van Microgaming. De redenen daarachter zijn legio. Allereerst gebruikt de gokkast de personages uit de film, en die film is ontzettend vaak bekeken door veel mensen. Daarnaast zitten er random features in de gokkast, en zijn er free spins. Maar de echte reden waarom de meeste mensen deze videoslot spelen, is vanwege de progressieve jackpot die boven de gokkast hangt. Is dat de enige manier om veel geld te verdienen bij deze gokkast? Nee, want de maximale winst zonder de jackpotten ligt ook nog eens op €80.000 en daarmee kun je al heel veel leuke dingen doen!

Hoe speel je Batman Dark Knight?

Batman Dark Knight is een gokkast die gemakkelijk te begrijpen is. Er zijn namelijk vijf wielen en drie rijen en met de 243 manieren om te winnen is het een eenvoudige gokkast om te spelen. Er is gebruik gemaakt van een groot aantal standaard gokkast symbolen. De tien tot en met de aas zijn gebruikt om de wielen te vullen, maar dat vergeet je al snel wanneer je ziet dat Batman en de Joker de hoofdrolspelers in de gokkast zijn. Tijdens het spelen van de gokkast is de vleermuis de wild, en de geschilderde joker op de muur is de scatter. Wanneer je hier drie stuks van hebt op de wielen, ga je naar de free spins.

De free spins in Batman Dark Knight

Batman Dark Knight

Driemaal de scatter geeft je 15 free spins met een multiplier die begint bij 2x de waarde van de winsten op de wielen. Die kun je opwerken tijdens het spelen van de free spins, maar er zitten een aantal nadelen aan de free spins. Je kunt hier veel geld verdienen, maar je kunt niet in de bonusgame komen tijdens het spelen van de free spins. Er is dus geen enkele kans op de progressieve jackpot tijdens het spelen van de free spins en dat is jammer. Alleen betaalde spins doen mee bij het kans maken op de jackpot. Tijdens het spelen van de free spins kun je geen nieuwe free spins winnen. Je hebt het te doen met de vijftien free spins in Batman Dark Knight die je gekregen hebt toen je begon.

De jackpot in Batman Dark Knight

Batman Dark Knight

Batman Dark Knight wordt gespeeld met vier verschillende jackpotten die allemaal flink hoog staan gemiddeld. Maar hoe win je de jackpot in Batman Dark Knight? Dat is een apart verhaal. Je moet namelijk zorgen dat je in de bonusgame komt, om daar aan het wiel te draaien. Maar de bonusgame wordt niet vrijgespeeld door een bepaalde combinatie. De winnaars van de bonusgame worden random gepakt door de gokkast, en dat betekent dat je daar al veel geluk moet hebben. Vervolgens kies je Batman of de Joker en mag je een draai geven aan het wiel. Het is moeilijk om stil te blijven zitten tijdens het spinnen, want op dat moment gaat het om miljoenen euro’s die je kunt winnen en dat zorgt voor een flinke lading aan spanning!

De winlijnen in Batman Dark Knight

Batman Dark Knight maakt geen gebruik van winlijnen. Er zijn manieren om te winnen en dat zijn er 243. Het is dus eenvoudig om zelf te zien of je een winst op te wielen hebt. Juich niet te vroeg, tijdens het spelen van Batman Dark Knight kunnen Batman en de Joker zelf langskomen om multipliers of wild symbolen op de wielen te zetten, zodat de winsten nog wat hoger uit kunnen vallen. Ga jij voor de jackpot of neem je genoegen met de maximale winst zonder jackpot die ook op 80.000 euro ligt?

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Batman Dark Knight

9.1

Graphics

9.4/10

Kenmerken

9.2/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

9.1/10

Voordelen

  • Grafisch zeer sterk spel
  • Leuke features

Nadelen

  • Geen winlijnen
  • Standaard 5x3 opzet
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger