Fortune Girl

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Fortune Girl

Fortune Girl is een interessante gokkast van de ontwikkelaar Microgaming. Het is een gokkast die ontwikkeld is voor mensen die mobiel willen spelen, maar de gokkast is ook goed te spelen via de desktop. Het is een frisse game met veel lichte kleuren en een duidelijke hoofdrolspeelster die weergegeven is in mangastijl. De gokkast heeft geen standaard animaties, maar heeft wel een standaard opzet met de vijf wielen en drie rijen. In tegenstelling tot veel van de gokkasten van deze ontwikkelaar, is het hier verstandig om het geluid aan te zetten tijdens het spelen, omdat de gokkast op die manier nog veel interessanter wordt tijdens het spelen.

Fortune Girl Welkomst

Hoe speel je Fortune Girl?

Fortune Girl is een frisse gokkast met veel leuke animaties en geluiden. De opzet van de gokkast is redelijk standaard met vijf wielen en drie rijen en dat maakt de gokkast ook direct een stuk makkelijker om te spelen. Er zijn geen vreemde features die flitsend en lastig zijn, de features die gebruikt worden, snap je direct na een paar keer spinnen. Er is een wild symbool dat makkelijk te herkennen is, en daarnaast is er een scatter. Deze kan niet door het wild symbool vervangen worden.

Grafisch is de gokkast van hoog niveau, de geluiden en de muziek zorgen voor net wat meer beleving tijdens het spelen. Het is dus aan te raden om het geluid aan te zetten.

De feature in Fortune Girl

Tussen de animaties vind je gesloten schermen. Deze zijn zelf geen animatie, maar verbergen een animatie. Alle schermen hebben dezelfde animatie per spin afgesloten, maar dit kan wel een animatie zijn die al op de wielen staat. Dit kan dus zorgen voor grotere winsten, ook wanneer je denkt dat je een spin hebt gehad zonder enige winsten. Leuk extraatje: De scatter kan ook achter deze schermen zitten. Dan kun je zomaar vijf of zes keer de scatter op de wielen hebben staan!

De free spins in Fortune Girl

Fortune Girls Gratis Spins

Fortune Girl maakt je pas echt rijk wanneer je in de free spins komt. Dit zijn er 14 en er zijn multipliers die boven de wielen komen te staan. Hierin zijn meer gestapelde symbolen te vinden, waardoor de winsten aanzienlijk hoger kunnen zijn. Ook kun je hier extra free spins winnen, wat natuurlijk nooit verkeerd is.

De winlijnen en jackpot in Fortune Girl

De gokkast is duidelijk ontwikkeld voor mensen die mobiel willen spelen. Het scherm is zo aangepast dat het gewoon direct via de smartphone te openen is en dat is logisch, want dat is de toekomst van het online gokken. Deze gokkast is ook gewoon op de computer te spelen. De spinbutton zit dan rechts van de gokkast. Wil je de autospin vinden, houd dan de spinbutton ingedrukt zodat je de opties in beeld krijgt voor de autospin.

Er zijn vijftien winlijnen in de gokkast, wat een handig aantal is voor een gokkast met de opzet van Fortune Girl. De winlijnen kunnen niet aangepast worden. Wil je de inzet aanpassen, dan moet je naar het menu dat links in beeld staat. Je gaat dan naar de instellingen, waar je de inzet makkelijk aan kunt passen (wanneer je deze weet te vinden). De gokkast is niet voorzien van een jackpot, maar zal wel met regelmaat hoge winsten geven. De animaties, geluiden en feature maken de gokkast al interessant voor de meeste spelers. De free spins zullen nog meer spelers over de streep kunnen halen, zeker wanneer zij even langs de naam van de ontwikkelaar kunnen kijken. Fortune Girl is namelijk een bijzonder leuke gokkast en dat wordt door de meeste mensen niet aan Microgaming verbonden!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Fortune Girl

8.9

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Free spins
  • Feature
  • Grafisch sterke gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Geen bonusgame
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger