Bikini Party

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Bikini Party

Bikini Party is een gokkast met vijf wielen, drie rijen en 243 manieren om te winnen van ontwikkelaar Microgaming. Het idee achter deze gokkast zijn dames die beach volleybal spelen, en de gokkast heeft dan ook een setting die op een tropisch eiland zou kunnen zijn. Hoewel de gokkast een eenvoudige opzet heeft, komt er meer bij deze gokkast kijken dan je zou denken. Al moet er wel bij gezegd worden dat de dames die er goed uitzien in een bikini – vandaar ook de naam – een bepaald publiek aan zullen trekken wellicht. Maar dat zal de bedoeling zijn geweest.

Bikini Party WelkomstBikini Party Welkomst

Hoe speel je Bikini Party?

De gokkast van Microgaming heeft weinig verrassingen ten opzichte van de bediening. Zoals we gewend zijn, kan je de credits zien die er nog op je account staan, het bedrag waar je mee speelt en kan je de gokkast op autoplay spelen. Al is dat met deze gokkast niet meteen iets om aan te raden want dan valt een van de speciale functies van de gokkast meteen weg. Want deze gokkast biedt je namelijk de mogelijkheid om per wiel te re-spinnen. Je betaalt het bedrag dat onderaan het wiel staat en daarna kan je per wiel nog een gokje wagen – zo vaak als je wenst. Een leuke feature die de gokkast direct aantrekkelijker maakt, want wat als je dat ene wiel nog een keer een draai geeft en je krijgt vijf keer dat symbool op de wielen? Dan is de winst die je kunt behalen extreem hoog!

Symbolen van Bikini party

Deze gokkast heeft een set standaard symbolen negen tot en met aas, en waar dat aan de ene kant jammer is – kan het aan de andere kant gezien worden als iets wat de gokkast makkelijker te spelen maakt. De overige symbolen op de gokkast zijn een aantal bikini babes, de afbeeldingen bewegen wanneer je ze op een winlijn treft. Het wild symbool tref je aan op wiel twee en vier, en kan je leuke winsten opleveren maar het symbool waar je echt naar uit moet kijken is het scatter symbool deze kan je namelijk naar de free spins brengen wanneer je er drie of meer van op de wielen aantreft.

De free spins van Bikini Party

bikini-party-free-spins

Het scatter symbool is als je deze twee keer op de wielen krijgt al goed voor een leuke prijs, maar wanneer je deze drie keer of vaker op de wielen krijgt zal je pas echt beloond worden. Je krijgt dan namelijk 15 free spins met een x3 multiplier. Je kunt tijdens deze freespins opnieuw de freespins triggeren waardoor je dus feitelijk met een beetje geluk een oneindig aantal free spins kunt behalen. Niet gek zou je denken wel? De maximale winst die je met een spin uit deze gokkast kunt halen is ook geheel niet gek, 600.000 credits daar heb je niet eens een jackpot voor nodig, enkel wat geluk. En een bikini babe of twee.

Geen extra features of jackpot voor Bikini Party

Naast dat deze gokkast dus de re-spin heeft die je zelf per wiel kunt gebruiken op eigenlijk elk gewenst moment (helaas niet tijdens de freespins!) en dat deze gokkast dus een goede set freespins heeft – heeft deze gokkast geen extraatjes. En dat is jammer een leuke bonusgame met volleybal en de dames was een leuke aanvulling geweest – of de gokkast een jackpot nodig heeft? Dat is dan weer een andere vraag. Het maximale aantal credits dat je met een spin kunt winnen ligt al bijzonder hoog, en als je een beetje met een leuke inzet speelt kan je tijdens de freespins hele leuke winsten behalen, wat je tijdens het normale spel niet lukt (de x3 multiplier) dus ja de bonusgame was een toevoeging geweest, nee de jackpot mis je niet.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Bikini Party

8.3

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.2/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Re-Spin feature
  • Makkelijk te spelen

Nadelen

  • Geen Jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by John on Bikini Party
Microgaming Gokkasten

Leuke gokkast van Microgaming.

by Jaimy on Bikini Party
Mmmmm

Mmmmm bikini girls. Wel leuke animaties!

Advertisment ad adsense adlogger