Wild Orient

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Wild Orient

Wild Orient is een gokkast van Microgaming waarbij het thema helemaal Aziatisch is. Het is een gokkast met een standaard opzet en met veel standaard gokkast symbolen, maar dit is zeker niet storend tijdens het spelen van de gokkast. Er is namelijk een leuke extra in de gokkast ingevoegd. Je kunt de afzonderlijke wielen nog eens spinnen om de kans op winsten te vergroten, en dat zorgt voor net wat meer spanning en strategie tijdens het spelen van deze gokkast. Er is ook een wild symbool en de Wild Orient gokkast is daarnaast ook nog eens voorzien van free spins voor de echt hoge winsten in deze gokkast.

Hoe speel je Wild Orient?

Wild Orient

Wild Orient is een gokkast waar je direct achter kunt gaan zitten. De vijf wielen en drie rijen zorgen ervoor dat je direct kunt zien dat dit een gokkast is. Onder in de gokkast kun je de inzet bepalen voordat je gaat spelen. Winlijnen zijn er niet, dus die kun je niet instellen. Je kunt gebruikmaken van de autospin functie, maar wanneer deze actief is, is de feature niet te spelen. Logisch natuurlijk, want je laat de gokkast zelf voor je spinnen. De Wild Orient gokkast is bijzonder eenvoudig om te spelen. Dit heeft onder andere te maken met het grote aantal standaard symbolen, de negen tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast te vullen. Het symbool met Wild Orient in het vlak is de wild. Deze kan alle symbolen vervangen, op de scatter na.

De free spins in Wild Orient

Wanneer je de scatter driemaal op de wielen gekregen hebt, ga je naar de free spins. Deze zijn bijzonder interessant, want hier kun je de hoogste winsten halen tijdens het spelen van deze gokkast. De winsten tijdens de vijftien gratis spins gaan namelijk keer drie en dat telt al snel lekker aan op het moment dat je een leuke combinatie op de wielen hebt staan. De muziek en achtergrond veranderen tijdens de free spins, maar de gokkast blijft verder hetzelfde tijdens het spelen van de free spins. Je kunt extra spins winnen door nogmaals de scatter meermalen op de wielen te hebben.

De free spins in Wild Orient

De feature in Wild Orient

Wild Orient heeft nog een extraatje die zeker genoemd moet worden. Tijdens het spinnen kun je afzonderlijke wielen nog eens laten spinnen. Heb je overal de panda staan behalve op het tweede wiel, dan kun je het tweede wiel nog eens laten draaien. Hier moet je wel extra geld voor betalen. Hoe groter de kans op een grote winst is, hoe duurder het zal zijn om het wiel nog eens te laten spinnen. Een keuze die niet zo gemakkelijk is dus. Let op: Wanneer je de gokkast op autospin hebt staan, valt de feature weg. Tijdens de free spins kun je geen wielen afzonderlijk opnieuw laten draaien.

De winlijnen in Wild Orient

De Wild Orient gokkast maakt geen gebruik van winlijnen. Er zijn manieren om te winnen gebruikt in deze gokkast en wie Microgaming een beetje kent, die weet dat het er 243 moeten zijn in een gokkast met deze opzet. De gokkast heeft overigens geen progressieve jackpot of een andere jackpot boven de gokkast hangen. Dat is jammer, maar met de afzonderlijk te spinnen wielen is het een logische keuze. Wanneer je de echt hoge winsten wilt winnen, zal je in moeten zetten op de free spins. Dankzij de multiplier is hier de hoogst mogelijke winst te winnen tijdens het spelen van deze gokkast.

Video Wild Orient

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Wild Orient

8.8

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

9.0/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Gemakkelijk te spelen
  • Leuke free spins

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Huib on Wild Orient
In eigen hand

Erg fraai vormgegeven gokkast waar je zelf kan bepalen of je een wiel extra laat draaien. Ik ben nog niet fan van deze feature maar dat komt omdat ik dit nog niet helemaal gewend ben. Als je het mij vraagt zijn er teveel keuzes.

Advertisment ad adsense adlogger