Candy Dreams

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Candy Dreams

Candy Dreams is een gokkast van Microgaming waarbij gekozen is voor een andere opzet dan de meeste gokkasten van de ontwikkelaar. Het aantal rijen is niet gelijk bij alle wielen en er is duidelijk gekozen voor een thema waaraan vastgehouden is tijdens het maken van de gokkast. Dit resulteert in een gokkast met leuke extra’s en waarbij geen standaard symbolen gebruikt zijn. De gokkast is ook direct opvallend vanwege de kleuren, de achtergrond en de opzet, waardoor het direct al een groter publiek zal trekken in het casino.

Candy Dreams Welkomst

Hoe speel je Candy Dreams?

Candy Dreams heeft een opzet waaraan je even moet wennen. Er zijn vijf wielen, maar het eerste en laatste wiel hebben drie rijen, waarbij het tweede en vierde wiel vier rijen hebben. Het middelste wiel heeft vijf rijen. Maak je echter geen zorgen om de mogelijke winlijnen, die zijn hier namelijk niet gebruikt. Je speelt met winmanieren, waardoor je alleen maar in de gaten hoeft te houden of een symbool op alle wielen staat of niet. Hierbij kan het wild symbool je helpen, want deze kan alle symbolen vervangen, op de speciale symbolen na.

Alle animaties hebben te maken met snoepjes, aangezien dat ook de naam van de gokkast is. Deze zijn leuk weergegeven en het feit dat er geen standaard symbolen gebruikt zijn, draagt zeker bij aan de ervaring tijdens het spelen. De geluidseffecten zijn simpel, maar zijn precies wat je nodig hebt tijdens het spelen van de Candy Dreams gokkast.

De features in Candy Dreams

Candy Dreams heef verschillende features waarmee je geld kunt verdienen. Vind je driemaal de wereldbol, om die maar even zo te noemen, dan ga je naar de bonusgame. Hier kun je veel geld verdienen, want je zal planeten moeten kiezen en dit kan je hoge winsten opleveren. Wanneer je een hartje vindt, krijg je er een extra beurt bij. Vind je de POP, dan is de bonusgame helaas over.

Candy Dreams Gratis Spins2

Naast de bonusgame zijn er ook free spins te winnen in Candy Dreams. Daarvoor heb je de lolly nodig met de regenboog. Vind je een cadeautje op het middelste wiel tijdens de free spins, dan krijg je tot driemaal de wild op de wielen erbij. Tijdens de free spins kun je meer free spins winnen, wat interessant is, want hier kun je winsten maken zonder inzet in te zetten! Je krijgt overigens 12 free spins, ongeacht de vraag of je 3, 4 of 5 scatter symbolen op de wielen had staan toen je de free spins vrijspeelde.

Winlijnen en jackpot in Candy Dreams

Met de opzet van de gokkast is het goed dat er geen winlijnen zijn, want dat had de gokkast aanzienlijk moeilijker gemaakt. Er zijn manieren om te winnen en dat zijn er 720. Dit betekent dat je alleen maar hoeft te kijken of je een symbool op de eerste drie wielen hebt, al levert het natuurlijk veel meer op wanneer je het symbool op alle wielen hebt staan. Je kunt in deze gokkast maximaal 440.000 munten winnen. Je kunt de manieren om te winnen niet aanpassen, je kunt de inzet waarmee je speelt wel aanpassen onderin beeld zodat je met je eigen inzet kunt spelen.

Deze gokkast heeft geen jackpot, al is een maximale winst van bijna een half miljoen munten natuurlijk helemaal niet verkeerd. De features maken de gokkast interessant, al zijn de symbolen en de opzet van de gokkast ook zeker de moeite waard, helemaal wanneer je kijkt naar de naam van de ontwikkelaar, welke zeker niet de meest innovatieve is.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Candy Dreams

8.7

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Sterke features
  • Hoge maximale winst

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger