Tarzan

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Tarzan

Tarzan Welkomst

Tarzan is een bijzonder matige gokkast van de ontwikkelaar Microgaming. Hoewel de gokkast geen standaard symbolen heeft, komt de gokkast toch niet op een hoog niveau omdat de rest van de gokkast wat mager aandoet. Er zijn free spins, er is een bonusgame, maar de gokkast draait vaak langzaam en grafisch is het zeker niet de meest aantrekkelijke gokkast op het internet. Zo draait Tarzan het bonuswiel rond door aan een liaan te trekken, maar dit gaat grafisch constant verkeerd. Dit is een beetje het standaard probleem geworden van Microgaming, die als ontwikkelaar van gokkasten steeds verder achter lijkt te lopen op de rest van de ontwikkelaars.

Hoe speel je Tarzan?

De gokkast is niet zo eenvoudig te spelen als andere gokkasten van deze ontwikkelaar. Dat heeft te maken met de veertig winlijnen die er zijn en die moeilijk te onthouden zijn. Dat komt onder andere door de vijf wielen en de vier rijen, maar ook door de animaties die twee velden kunnen beslaan. Hierdoor is het lastig om zelf in te schatten wanneer je op weg bent naar een winst. De kans is groot dat je minstens eenmaal juicht tijdens het spinnen, terwijl de gokkast je zal vertellen dat er geen winst op de wielen staat.

De animaties zijn goed te zien, maar de kwaliteit is niet hoog genoeg. Er is een wild symbool, dat is het uitgeschreven ‘Tarzan’. Deze kan alle symbolen vervangen, op het bonussymbool na. Hier moet je er drie van hebben om verder te gaan richting de echt grote winsten.

De bonussen in Tarzan

Wanneer je het bonussymbool driemaal op de wielen hebt staan in de Tarzan gokkast, dan kun je je klaarmaken voor het bonuswiel. Deze begint te draaien en dan kun je drie prijzen winnen. Je kunt in de bonusgame terechtkomen, je kunt de free spins winnen, of de jackpot. Vergis je niet, de jackpot is geen jackpot, maar een bepaald aantal keren je inzet. Dit kan 1000 keer zijn, maar ook 200 keer. De bonusgame is leuker. Hier mag je nijlpaarden kiezen die winsten op kunnen leveren, waardoor je een leuk bedrag bij elkaar kunt verzamelen.
Tarzan Bonus Feature
De free spins zijn leuker. Deze free spins maken de gokkast interessant. De gokkast verandert zelf niet, maar er komen wel avalanches bij. De winsten vallen van de wielen en de gokkast wordt aangevuld, waardoor je meerdere winsten kunt hebben per spin en dat is natuurlijk altijd leuk. Ook zijn er net even iets meer wild symbolen op de wielen, waardoor de kans op winsten een stuk hoger is dan tijdens het spelen van de normale gokkast. Daarmee is het zeker een aanrader om eens naar de gokkast te kijken, al moet gezegd worden dat het alleen de free spins zijn die de gokkast echt leuk en interessant maken.

Tarzan Bonus Feature2

 

Jackpotten en winlijnen in Tarzan

Hoewel de bonusgame het heeft over een jackpot, zit er geen jackpot in de gokkast. Geen enorme winsten en zeker geen progressief oplopende jackpot. In totaal zijn er veertig winlijnen in de gokkast. Deze zijn niet aan te passen tijdens het spelen van de gokkast en dat is jammer, want de winlijnen maken het niet bepaald gemakkelijk om de gokkast te spelen. Dit komt ook door de symbolen, de kwaliteit en het feit dat de gokkast wat langzaam draait. Geen topscore voor Microgaming, maar het is tegelijkertijd geen straf om deze gokkast te spelen in het online casino.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Tarzan

8.1

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

8.2/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Zeer sterke free spins
  • Leuk thema

Nadelen

  • Te makkelijk gemaakt
  • Alleen free spins zijn echt interessant
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger