Jungle Jim El Dorado

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Jungle Jim El Dorado

Jungle Jim El Dorado is een gokkast van Microgaming waarbij de ontwikkelaar de standaard opzet van de gokkast wat los gelaten heeft. Dit heeft geresulteerd in een spannende gokkast met veel interessante mogelijkheden, maar het heeft er ook voor gezorgd dat deze gokkast net even iets lastiger te spelen is dan de standaard gokkasten van deze ontwikkelaar. Er zijn namelijk geen duidelijke wielen te vinden in de gokkast en dat zorgt ervoor dat het moeilijker is om te zien welke animaties er zijn. Een groot pluspunt is dat Microgaming hier eens besloten heeft om geen standaard gokkast symbolen te gebruiken en zelfs een feature toegevoegd heeft aan deze videoslot!

Hoe speel je Jungle Jim El Dorado?

hoe speel je jungle jim el dorado
Jungle Jim El Dorado is een gokkast waarbij je eerst even moet kijken. Links van de gokkast zie je Jim staan, maar die heeft verder geen enkele rol voor het spel zelf. De wielen zijn niet afgeschermd, maar het zijn er wel vijf met drie verschillende rijen. De gokkast werkt met avalanches. Dat betekent dat de winsten wegvallen nadat ze opgeteld zijn, waarna de gokkast van bovenaf aangevuld wordt wat nieuwe winsten op kan leveren. Rechts boven in de gokkast zie je de multiplier. Hoe meer winsten je op rij hebt, hoe hoger de multiplier zal worden. Een interessante manier van spelen, maar echt uniek is het niet. De gokkast heeft namelijk bijzonder veel weg van Gonzo’s Quest, de Net Entertainment gokkast die al flink wat langer meegaat.

Er zijn geen standaard gokkast symbolen. Het Jungle Jim symbool is het wild symbool, deze kan winsten afmaken door een animatie te vervangen. Er wordt gebruik gemaakt van een scatter symbool. Deze kan uiteraard niet vervangen worden door de wild.

De free spins in Jungle Jim El Dorado

Jungle Jim El Dorado is voorzien van free spins en ook hier is de inspiratie gevonden in een andere gokkast. De multiplier die tijdens de normale gokkast op 1, 2, 3, 4 en 5 ligt, komt tijdens de free spins hoger te liggen. Hier is het 3, 6, 9, 12 en 15. Dat betekent dat de winsten flink hoog uit kunnen vallen wanneer je tijdens de free spins meerdere winsten op rij weet te krijgen. Overigens doet de scatter ook gewoon mee tijdens het spelen van de free spins, zodat je niet alleen leuke en hoge winsten kunt halen, je kunt ook extra free spins winnen zodat je nog langer door kunt gaan met de hogere multiplier.

free spins

Jackpot en winlijnen in Jungle Jim El Dorado

Jungle Jim El Dorado is niet voorzien van een jackpot. Dat is ook niet nodig bij een gokkast met avalanches, want er is genoeg spanning tijdens het spelen en de winsten kunnen flink oplopen wanneer je de duurdere symbolen als laatste winst krijgt. Dit geldt natuurlijk vooral tijdens de free spins die de hoogste winsten zullen brengen tijdens het spelen van de gokkast. De winlijnen kunnen niet aangepast worden tijdens het spelen van deze videoslot. Je hebt het te doen met de instellingen die Microgaming gekozen heeft. Onder in de gokkast kun je de inzet wel aanpassen, en hier vind je natuurlijk ook de auto play.

Deze gokkast is zeker de moeite waard vanwege de free spins en de feature met de avalanches, maar de mensen die Gonzo’s Quest gespeeld hebben voordat zij deze gokkast hebben gevonden, zullen sterk het vermoeden hebben dat de meeste elementen gewoon overgenomen zijn. De manier van spelen, de free spins, de persoon links en de rest van het volledige thema van deze Jungle Jim El Dorado gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Jungle Jim El Dorado

9

Graphics

8.8/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

9.0/10

Mobiel

9.2/10

Voordelen

  • Avalanches
  • Multipliers
  • Aantrekkelijke gokkast

Nadelen

  • Volledige idee achter de gokkast is gejat
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
Beter dan Netent

Deze gokkast is echt 10x beter dan gonzo's quest van netent.

Kopie van Gonzo's Quest

Haha dit is gewoon precies qonzo's quest van Netent. Echter vind ik dat je hier veel meer geld mee kunt verdienen dan die netent kasten.

Advertisment ad adsense adlogger