Winterberries

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Winterberries

Winterberries is de eerste gokkast die ontwikkelaar Yggdrasil heeft uitgebracht. Vanaf dat eerste moment waren veel mensen al meteen verkocht. Hoewel de gokkast er wellicht eenvoudig uitziet is de gokkast wel degelijk heel erg goed overdacht, en kan je meteen zien dat er veel tijd in is gaan zitten. Winterberries kondigde dan ook het succes van Yggdrasil van minuut één al aan. De gokkast heeft vijf wielen en drie rijen en het thema van de gokkast zijn de zomers bessen die je in Scandinavië veel tegen zal komen. Het winterse thema heeft er alles mee te maken hoe het spel gespeeld wordt.

Winterberries

Hoe speel je Winterberries

Winterberries is een eenvoudige gokkast zou je kunnen stellen, maar tot je de spin knop het aangeraakt heb je er nog niets over te zeggen. Wanneer je namelijk de eerste symbolen op een winlijn hebt staan zal je erachter komen dat deze symbolen bevriezen en het gaat erom wat hierna gebeurt. Want als je symbolen op een winlijn hebt dan bevriezen deze en hierna zal er een re-spin plaatsvinden. Als er dan nog meer van dezelfde symbolen in beeld komen (dit hoeft geen winlijn te zijn) zullen deze ook bevriezen en zal je weer een re-spin krijgen. Dit gaat net zolang door tot er geen nieuwe symbolen meer in beeld kunnen komen of je een keer pech hebt. Bij elke keer dat je een re-spin hebt zal er een vermenigvuldiger gaan lopen, deze kan oplopen tot x5 en het maximale wat je kunt winnen is 62.500 munten uit één spin.

Geen bonusgame in Winterberries

Winterberries Gokkast Feature

Winterberries heeft geen extra bonus ronde, freespins of zelfs een wild symbool. Je zal het moeten doen met de bessen aangevuld met de geweldige achtergrond met de aurora borealis. Het winterlicht is een achtergrond die je pas op zal vallen als je er een keertje goed naar kijkt tussen de spins door. Zeker de moeite waard om een paar seconden aan te wijden. Dan is er natuurlijk de muziek en de geluiden, als Yggdrasil over het algemeen iets goed begrepen heeft is het dat de muziek van een gokkast niet af hoeft te leiden van de gokkast maar ook iets kan toevoegen. Winterberries heeft een aanstekelijke muziek op de achtergrond en ook de geluiden van de bevriezende symbolen zijn subtiel te noemen.

Vijfentwintig winlijnen voor Winterberries

Hoewel je bij een gokkast met een eenvoudige uitstraling als Winterberries wellicht een kleiner aantal winlijnen zou verwachten heeft deze gokkast er vijfentwintig. Wanneer je tijdens het spinnen een winlijnen wilt zien kan dat door gewoon met je muis (of vinger) over de winlijn heen te glijden en dan zal deze met een lijn in beeld verschijnen. Ook verschijnen deze in beeld als je een winst gemaakt hebt. Dit is heel duidelijk gedaan zodat er geen mogelijkheid is dat je kunt twijfelen welke winlijn je nu zoveel winst heeft opgeleverd.

Algemene informatie over Winterberries

De gokkasten van Yggdrasil zijn altijd gemakkelijk te spelen. Links in beeld staat een klein menu, met de lichtblauwe knop kan je het geluid aan of uit zetten. De rode knop zal je naar de paytable brengen waar je nog eens rustig kunt kijken welke symbolen welke waarde hebben bijvoorbeeld. De groene knop zal de spelregels openen in en apart venster en de gele knop laat je de spelinstellingen zien, hier kan je onder andere de kwaliteit van het spel bijstellen, de achtergrond geluiden of de muziek los van elkaar uit zetten en ook kan je hier de snelheid waarmee de wielen draaien instellen. Wanneer je autoplay in wilt stellen naar je eigen eisen kan dat ook onder ‘settings’. Uiteraard kan je onderin beeld de waarde van de munt instellen (maar ook of je met munten of geld wilt spelen) het spel een spin geven of ervoor kiezen om het spel op autoplay te spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.7

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.3/10

Speelbaarheid

9.3/10

Mobiel

8.9/10

Voordelen

  • Eerste gokkast van Yggdrasil
  • Directe hit in het casino
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by golden oldie on Winterberries

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met yggdrasil is de Winterberries gokkast. Goed uitgevoerd en gemakkelijk te spelen.

Advertisment ad adsense adlogger