Wicked Circus

Wicked Circus

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Wicked Circus

Wicked Circus is een gokkast van ontwikkelaar Yggdrasil, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en een best wel bekende uitstraling. Hoewel de gokkast erg lijkt op de andere Jokerizer gokkasten, zijn er toch wel weer verschillen te vinden op de gokkast, maar wie eerder een van deze gokkasten gespeeld heeft, weet precies hoe deze gokkast werkt. Iets wat een groot voordeel kan zijn, want de gokkasten met de jokers kunnen wat verwarrend zijn. De gokkast heeft verder een spookachtige uitstraling, welke ook door de muziek extreem goed wordt opgevangen. De gokkast is goed te spelen zonder muziek, maar de gokkasten van Yggdrasil in het algemeen vragen erom om met geluid gespeeld te worden, en dat is bij deze gokkast niet anders.

Hoe speel je Wicked Circus?

Wicked Circus Yggdrasil Jokerizer Mode

De gokkast heeft 5 winlijnen die twee kanten op werken, dus in totaal heb je tien winlijnen. Het belangrijkste wat je bij deze gokkast moet weten is dat de Jokerizer mode iets is wat je over kunt slaan, je kunt op collect drukken waardoor je de winst die je eerder behaald hebt aan je balans toe kunt voegen. De Jokerizer mode van deze gokkast is echter ook iets waar je dus weer hoge winsten uit kunt behalen. Zeker bij Wicked Circus, want het lijkt wel alsof Yggdrasil bij deze gokkast ervoor gekozen heeft om deze modus vaker voor te laten komen. En dat is niet per se de Jokerizer modus, want die kan je bij elke winst krijgen op de gokkast. Maar meer winsten die je uit de Jokerizer modus kunt behalen en dus ook mystery wins.

Geen freespins voor Wicked Circus

Wicked Circus Yggdrasil Mystery WinTechnisch gezien zijn er bij deze gokkast geen freespins te winnen, maar de Jokerizer modus dan? Nou, die wordt enkel gespeeld wanneer je winst behaald hebt uit een voorgaande spin. Je maakt dus je eigen winst weer op in de Jokerizer modus. Denk er dus goed over na als je deze modus in kunt gaan, heb je een grote winst? Dan kan het erg lonen om deze gewoon over te slaan. Echter bij het spelen van de Jokerizer modus maak je meer kans op de mystery win. Wanneer je tijdens deze modus twee jokers op de wielen krijgt, krijg je al een mystery win. Je kunt als je genoeg credits te verspelen hebt er ook voor kiezen om de jokers voor een aantal spins vast te houden, dit om de kans op een derde te vergroten. Als je na afloop van de extra spins nog steeds twee jokers op de wielen hebt, krijg je alsnog een mystery win.

Geen extra features of jackpot voor Wicked Circus

Hoewel de gokkast genoeg extraatjes heeft zou je kunnen stellen, heeft deze gokkast geen bonusgame of jackpot. En hoewel dat aan de ene kant jammer te noemen is, is het aan de andere kant maar goed ook. Er is namelijk geen extra element nodig om de gokkast nog wat op te leuken. Aan de hand van de spelelementen die al in Wicked Circus zitten is er al genoeg te beleven tijdens het online spinnen van de wielen in deze gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Wicked Circus

8.4

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Leuke opties met Jokerizer

Nadelen

  • Lijkt te sterk op andere gokkasten van Yggdrasil
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger