Vikings Go Wild

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Vikings Go Wild

Vikings Go Wild is een gokkast van Yggdrasil gaming. De gokkast heeft vijf wielen, vier rijen en vijfentwintig winlijnen. De gokkast heeft zoals de naam al doet vermoeden een thema dat geïnspireerd is op de Vikingen, een thema dat bijzonder goed past bij de naam van de ontwikkelaar aangezien Yggdrasil de boom van het leven is in de Noordse mythologie. Op de gokkast vind je een aantal Vikingen aangevuld met muntgeld in verschillende kleuren maar ook een free spins symbool, wild symbool en een schatkist.

Vikings Go Wild

Hoe speel je Vikings Go Wild?

Wanneer je zelf de gokkast in wilt stellen naar je eigen eisen kan je links in beeld onder het plusje de paytable vinden, maar ook het menu om onder andere de muziek harder of zachter te zetten, de speelsnelheid in te stellen en om de autoplay in te stellen. Je kunt tevens de game rules daar vinden en een knop om in een keer alle geluid mee te dempen. Altijd gemakkelijk. Je kunt bij Vikings go Wild niet het aantal winlijnen aanpassen, dit is vastgesteld op 25. Je kunt echter wel het bedrag bepalen wat je per winlijn in wilt zetten. Wanneer je € 0,05 inzet per winlijn kom je dus op een inzet uit van € 1,25. Rechts in beeld kan je zien hoeveel geld er nog op je rekening staat en daar kan je ook instellen of je dit in munten wilt zien of in euro’s.

De free spins van Vikings go Wild

Vikings Go Wild Gokkast Free Spins

Tijdens het spelen van Vikings go Wild is het al snel duidelijk dat de free spins een mogelijkheid zijn om veel winst te behalen. Het enige wat je hoeft te doen is geluk te hebben dat je er drie of meer op de wielen krijgt. Bij drie free spin symbolen krijg je 8 free spins, bij vier zijn dit er 16 en bij vijf krijg je er maar liefst 24. Maar dat is nog niet alles, tijdens de free spins zijn elk van de Vikings die je op de wielen krijgt belangrijk, want deze veranderen namelijk in een sticky wild die gedurende de free spins zal blijven zitten. Alle wild symbolen die je tijdens de free spins op de wielen krijgt zullen tot het einde van de free spins blijven zitten. Maar er is meer, je kunt namelijk op wiel vijf ook nog eens de schatkist krijgen. Die is tijdens het gewone spel al heel erg leuk omdat deze tussen de 8 en 12 free spins bevat maar ook een muntenbonus kan bevatten die op kan lopen tot 1000 munten. Maar tijdens de free spins kan deze 2 tot 4 extra free spins bevatten, tot 1000 munten of een wild reel feature. Met andere woorden, de free spins van Vikings go Wild klinken als een feestje.

Vikings go Wild heeft geen Jackpot

Yggdrasil Gaming heeft op het moment van schrijven nog maar een gokkast met een Jackpot, en dat is niet Vikings go Wild. Toch heeft dit spel genoeg interessante dingen om je aandacht erbij te kunnen houden. En feitelijk zou je zelfs kunnen stellen dat ze met de schatkist feature een soort van mini jackpot hebben ingebouwd. Je kunt toch iedere keer dat deze op de wielen komt tot 1000 munten winnen, (of free spins en die betalen ook goed uit!) en het symbool komt best vaak op de wielen dus de kans dat je een leuke winst behaald, is best wel aanwezig. Vikings go Wild is op het eerste zicht wellicht een wat eenvoudige gokkast van Yggdrasil Gaming, hoewel de grafische elementen nog altijd bijzonder goed zijn, is het wel een gokkast met een andere uitstraling dan de meeste die ze tot dusver hebben uitgebracht. Toch stelt er aan deze gokkast niet teleur en zeker met de free spins en schatkist feature zou deze gokkast je nog wel eens kunnen verrassen.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Vikings Go Wild

9.325

Graphics

9/10

  Kenmerken

  9/10

   Speelbaarheid

   10/10

    Mobiel

    9/10

     Voordelen

     • Grafisch sterke gokkast
     • Veel actie in de gokkast

     Nadelen

     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Vikings Go Wild
     Average rating:  
      1 reviews
      by morten
     actie en sensatie

     Voor gokkastenliefhebber die van actie en spanning houden is dit een aanrader. Echt mooi uitgevoerd!

     Advertisment ad adsense adlogger