Vikings go Berzerk

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Vikings Go Berzerk

Vikings go Berzerk is een gokkast van ontwikkelaar Yggdrasil, de gokkast heeft vijf wielen en vier rijen en 25 winlijnen. Het thema van de gokkast is, zoals de naam wellicht wel doet vermoeden, Vikingen, en de gokkast zelf speelt zich af op een Vikingschip, met een aantal zeemeerminnen aan de zijkanten en vier schilden voorop de boot. Die schilden gaan nog een belangrijke rol spelen, want als je de gokkast gaat spelen, zal je merken dat de randen om de schilden heen vol kunnen worden. En dat is een belangrijk onderdeel van de gokkast.

Vikings Go Berzerk Welkomst2
Hoe speel je Vikings go Berzerk?

De gokkast is eenvoudig in te stellen, onderin beeld vind je alles wat je nodig hebt om de gokkast in te stellen naar wens. Links onderaan staat het aantal lijnen, dat staat bij deze gokkast vast op 25. Direct rechts daarnaast kan je de waarde van de munt instellen, deze staat wanneer je de gokkast opent vaak op € 0,10 per winlijn, waarmee de totale inzet op € 2,50 per spin komt. Dit bedrag kan je dus naar wens veranderen. Per winlijn kan je minimaal € 0,01 inzetten en maximaal € 5,- per winlijn waarmee de totale inzet op € 125,- zou komen te liggen.

De free spins van Vikings go Berzerk

Om de freespins te behalen moet je de zeemeerminnen op de wielen krijgen. Drie keer dit symbool geeft je 7 freespins en een bonus – dit kunnen een of twee extra freespins zijn maar ook een multiplier – bij vier krijg je 14 freespins en de bonus, en als je dit symbool vijf keer op de wielen krijgt, krijg je 21 freespins plus een bonus. Tijdens de freespins zullen alle Vikingen die je op de wielen krijgt een zeemeermin bevechten, als ze dit gevecht winnen zullen ze als sticky wild op de wielen blijven zitten tot de freespins zijn afgelopen.

Vikings Go Berzerk Gratsis Spins

Andere features van Vikings go Berzerk

Iets wat meteen opvalt aan deze gokkast zijn de schilden die op de Vikingboot zitten, deze zullen aan de randen namelijk gaan gloeien wanneer deze vollopen. Dit geeft aan hoeveel rage je Viking verzamelt, elke keer dat deze op een actieve winlijn betrokken is, verzamelt deze rage. Dit is iets wat belangrijk is, want als de meter vol is, ga je automatisch naar een serie met 7 freespins.

De Viking die in berzerk mode zit, zal altijd winnen tegen de zeemeermin tijdens de freespins, waardoor je dus extra veel wilds op de wielen zal krijgen tijdens deze ronde freespins. Het mooiste zou dus zijn om meerdere Vikingen tegelijkertijd Bezerk te hebben, zodat je gegarandeerd een grote winst zal behalen aan het einde van de freespins. Wanneer je de gokkast start, zal je merken dat een van de Vikingen al een deel van zijn rage meter gevuld heeft – dit is om je op weg te helpen.

Vikings Go Berzerk Welkomst

Maar naast de berzerk modus, heeft het spel ook nog willekeurige schatkisten die in beeld kunnen komen. Deze hebben leuke prijzen voor je. De kisten komen zowel voor in de maingame als in de freespins, maar tijdens de freespins zullen ze meerdere prijzen bevatten. In de kisten kan je munten vinden maar ook freespins, tijdens het normale spel kan je 7-21 freespins winnen en tijdens de freespins kan je extra freespins winnen. Ook kan je tijdens de freespins ronde kans maken op een wild reel, 1 extra wild of 2 extra wilds. Let wel op, er zijn twee verschillende soorten kisten, en de gouden kisten hebben grotere prijzen dan de normale kisten.

Conclusie

Vikings go Berzerk is een leuke gokkast die weliswaar veel weg heeft van Vikings go Wild (eveneens van Yggdrasil) maar toch geheel zijn eigen sfeer heeft, en een geheel eigen gokkast is.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Vikings go Berzerk

8.6

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Zeer sterke gokkast
  • Gemakkelijk te spelen
  • Free spins en feature

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
Gekkehuis!

Bam! de gratis spins stromen naar binnen huppakee

Advertisment ad adsense adlogger