Sunny Shores

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Sunny Shores

Sunny Shores is een gokkast van Yggdrasil en het is een beetje een vreemd eend in de bijt bij de ontwikkelaar. De gokkast heeft redelijk weinig te maken met de naam van de gokkast, want er wordt vooral met fruit gespeeld, en een zonnetje wat met de naam te maken kan hebben. Het is echter vooral de opzet van de gokkast en de manier waarop de symbolen op de wielen komen die apart is. Er zijn vijf wielen en vijf rijen, maar het is niet verstandig om heel goed naar de symbolen te kijken op het moment dat deze op de wielen komen te staan. Zij bewegen namelijk op een wat vreemde manier. Verder is de feature het meest interessante gedeelte van de gokkast, want deze kan het meeste opleveren!

Sunny Shores Welkomst

Hoe speel je Sunny Shores?

Sunny Shores is een gokkast waarbij je weinig in de gaten hoeft te houden. Zo vertelt het introductiefilmpje niets over de gokkast en zijn er redelijk weinig features die uitleg nodig hebben. De 25 velden zijn gevuld met fruit tijdens het spelen. De animaties zijn scherp, maar aangezien zij wiegend tot stilstand komen op de wielen, is het niet verstandig om heel dicht op je scherm te gaan zitten tijdens het spelen.

Het zonnetje is het wild symbool. Deze kan letterlijk alle animaties vervangen, want de gokkast is niet voorzien van een scatter of een bonussymbool. Er zijn namelijk geen free spins te spelen en er is ook geen bonusgame aan de gokkast toegevoegd. Daarmee is het direct een makkelijke gokkast om te spelen, want alles gebeurt op de wielen die je direct in het begin al ziet.

 

De zon in Sunny Shores

De zon is het wild symbool en kan alle animaties vervangen. Daar houdt het echter niet mee op. Wie Yggdrasil kent, weet dat er meer in de gokkast moet zitten en dat klopt. De zon neemt namelijk random extra velden over wanneer er eenmaal eentje op de wielen staat. Dit kan een volledige rij zijn, of gewoon een aantal extra velden. Deze worden ook wild, waardoor de winsten meestal al leuk oplopen. Is dat alles? Nee, want je krijgt ook nog eens een gratis re-spin waarbij alle wild symbolen blijven staan. Dat betekent dat je nogmaals een flinke winst zal krijgen van de zonnetjes!

Sunny Shores Bonus

Deze feature is belangrijk, want hier kun je het meeste geld mee verdienen. Het is ook direct de enige feature, meer leuke dingen zal je niet in de gokkast vinden. Of het genoeg is om de gokkast spannend en vermakelijk te vinden, dat is maar net de vraag.

Jackpot en winlijnen in Sunny Shores

Sunny Shores heeft geen free spins en geen bonusgame. Het is tevens een gokkast die niet voorzien is van een jackpot, en dat is jammer, maar tegelijkertijd logisch. Het gaat om de feature die veel op kan leveren en dit zorgt voor regelmatige en flinke winsten op de wielen. De meeste spelers hebben dan geen jackpot meer nodig. De 5×5 gokkast heeft 27 winlijnen, wat betekent dat niet alle rijtjes op de wielen direct voor een winst zullen zorgen. Je kunt de winlijnen niet aanpassen, deze staan vast. Je kunt er wel voor kiezen o de inzet aan te passen, dat doe je linksonder in beeld. Rechts naast de spinbutton vind je de autospin knop. Die is bij deze gokkast bijzonder handig, want de gokkast draait op deze manier een stuk sneller. Daarbij heb je meer mogelijkheid om gewoon achterover te zitten tijdens het spelen, aan het geluid hoor je namelijk altijd op tijd wanneer de feature begonnen is.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Sunny Shores

0

Graphics

0.0/10

Kenmerken

0.0/10

Speelbaarheid

0.0/10

Mobiel

0.0/10

Voordelen

  • Vermakelijke gokkast
  • Sterke feature op de wielen

Nadelen

  • Geen free spins
  • Geen bonusgame
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger