Spina Colada

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Spina Colada

Spina Colada is een bijzonder gezellige gokkast van Yggdrasil. Het is een gokkast die gespeeld wordt met cocktails en de ingrediënten die je daarvoor nodig kunt hebben, maar is vooral een bijzonder aantrekkelijke gokkast door de kleuren en de geluiden die je hoort tijdens het spelen van de gokkast. De basis van deze gokkast is redelijk standaard met een vijf keer drie opzet, maar dankzij de features stijgt de gokkast tot ongekende hoogtes. Het is namelijk veel meer dan je op het eerste oog ziet en dat maakt dit een bijzonder aantrekkelijk spel voor de meeste mensen die op zoek zijn naar een leuk spel om te spelen.

Spina Colada Welkomst

Hoe speel je Spina Colada?

Spina Colada is een aantrekkelijke gokkast. De vijf wielen en drie rijen zorgen ervoor dat het gemakkelijk te spelen is en er zijn geen standaard animaties gebruikt om de wielen van de gokkast te vullen. Alles wat je ziet, is in het thema van de gokkast gehouden, inclusief de achtergrond. Het is een spel waarbij je je direct op vakantie waant en dat met het hoge niveau dat we van deze ontwikkelaar gewend zijn.

Alle animaties op de wielen hebben te maken met het thema, maar je zal al snel merken dat de gokkast voornamelijk om de features draait. Deze zijn constant in beeld tijdens het spinnen, maar gebeuren ook al tijdens het spinnen zelf. De winnende symbolen bevriezen namelijk op de wielen, waarna de rest van de animaties nog eens gespind worden. Zijn er aanvullende symbolen die op de wielen komen te staan, dan bevriezen deze ook. Dit gaat net zolang door tot je op een spin komt waarbij er geen symbolen zijn die ter aanvulling op de wielen komen te staan. Dit zorgt meestal voor zeer hoge winsten en dat is op zich al een reden om te gaan spelen.

De features in Spina Colada

Spina Colada heeft nog veel meer features. Deze komen random langs na een spin zonder winst en bestaan uit een van de vier features links en rechts in beeld. De second chance geeft je bijvoorbeeld extra spins waaruit je wel een winst kunt maken. De gegarandeerd x3 winst is een spin waarbij je zeker een winst draait die verdrievoudigd zal worden. Deze features zijn interessant om veel redenen. Ten eerste leveren ze altijd een winst op, maar er zijn meer redenen waarom je hierop mag gaan letten tijdens het spelen van de gokkast. De animatie wordt namelijk ingekleurd en zal steeds verder komen te staan tijdens het spinnen, omdat deze ingevuld wordt.

Heb je er vier van een soort gekregen, dan krijg je vier free spins. Nog meer redenen om de features in de gaten te houden, want bij de free spins kun je ook flinke winsten verzamelen die het saldo op je account goed aan kunnen vullen.

Winlijnen en jackpot in Spina Colada

Spina Colada heeft geen jackpot, maar je kunt nauwelijks stellen dat je deze mist tijdens het spelen van de gokkast. Er is zoveel actie en de features leveren af en toe zoveel op, dat je je niet eens af zal vragen hoe de gokkast eruit zou zien met een jackpot. De winlijnen hoef je je ook weinig zorgen om te maken. Dit zijn er namelijk 25 en de lijnen staan vast tijdens het spelen. Aangezien dit een redelijk normaal aantal lijnen is voor een gokkast als deze, is het gewoon wachten tot de feature in komt springen zodat je de animaties bij elkaar op kunt tellen tijdens het spelem van de Spina Colada gokkast. Wanneer je eenmaal aan de feature begonnen bent, snap je direct waarom deze gokkast een succes is!

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Spina Colada

Spina Colada
8.65

Graphics

9/10

  Kenmerken

  9/10

   Mobiel

   9/10

    Speelbaarheid

    9/10

     Voordelen

     • Sterke features
     • Leuk om te spelen

     Nadelen

     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Spina Colada
     Average rating:  
      0 reviews
     Advertisment ad adsense adlogger