Robotnik

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Robotnik

Robotnik is een gokkast van Yggdrasil Gaming. De gokkast heeft vijf wielen, vier rijen en veertig winlijnen. De gokkast heeft geen bonus game en geen freespins maar is wel voorzien van twee wild symbolen een gewone en eentje met een x3 vermenigvuldiger. Mocht je wilds op je wielen krijgen, krijg je automatisch een re-spin tot er meerdere wilds in beeld komen.  Daarnaast geeft de naam van het spel al een beetje weg dat er een robot bij betrokken is. Robotnik kan namelijk tijdens of na een spin in beeld komen en een aantal symbolen in een wild veranderen die daarna een re-spin zullen triggeren.

Robotnik

Hoe te spelen?

Robotnik heeft veertig vaste winlijnen, je kunt dus niet met minder winlijnen spelen. De minimale inzet per winlijn is € 0,01 waarmee je minimale inzet op € 0,40 neerkomt. Het maximale bedrag dat er ingezet kan worden is € 20,00 wat op € 0,50 per winlijn neerkomt. Dit maakt Robotnik een gokkast die te spelen is voor iedereen. Het spel heeft een autoplay functie die je direct rechts naast de spin knop vindt. Ook kan je met een druk op de knop (links van de spin knop) de maximale inzet inzetten. Je kunt daarnaast zelf bepalen of je met munten of met geld speelt. Dit kan je rechts in beeld aanpassen. Wanneer je winst maakt zal dit direct in beeld komen te staan zodat er geen twijfel is welke symbolen of welke winlijn je winst hebben opgeleverd.

Geen bonusspel of free spinsRobotnik Gokkast Multiplier

 

Yggdrasil is een ster in het maken van gokkasten zonder een bonusspel of free spins, en in de meeste gevallen mis je dat ook in zijn geheel niet. Bij Robotnik is dit ook zeker het geval. Doordat de robot zelf op willekeurige momenten in beeld kan komen heb je wel het idee dat er iets spannends gebeurd. En wie eerlijk is, zal dit ook zien als een bonus – want ook zonder Robotnik die de kristallen breekt zodat er wilds in de plaats verschijnen. Daarnaast krijg je ook re-spins, elke keer als er een of meerdere wild symbolen in beeld zijn. Met al deze toevoegingen is deze gokkast bijzonder interessant te noemen – zeker omdat deze grafisch bijzonder goed in elkaar steekt.

Winlijnen

Zoals gezegd heeft deze gokkast veertig vaste winlijnen, dit is een groot aantal en wanneer je nog en keertje wilt kijken hoe deze lopen is dat eenvoudig te doen. Hoewel de winlijnen niet staan weergegeven in de paytable kan je deze in beeld gemakkelijk bekijken door op het nummer naar keuze te gaan staan, dan komt de winlijn automatisch in beeld te staan. Ook zal deze worden uitgelicht als je winst maakt.

Robotnik Gokkast Welkomst2

Software

Yggdrasil maakt gebruik van iSense technologie, welke ze ondersteunen met HTML5 code. Door gebruik te maken van nieuwe technologie kunnen ze andere animatie technieken gebruiken zonder daarbij gebruik te moeten maken van Javascript of Flash player. Dit maakt het mede mogelijk dat de spellen van Yggdrasil op vrijwel ieder apparaat dat te verkrijgen is gespeeld kunnen worden, zonder dat er problemen zijn met het systeem waar deze apparaten op draaien. De spellen kunnen onder andere op smartphones en tablets worden gespeeld zonder problemen.

Geen jackpot

Hoewel je zou kunnen stellen dat Yggdrasil met zijn unieke manier om gokkasten te maken en presenteren al een jackpot gescoord heeft, heeft Robotnik geen jackpot. Ook is het maximale geldbedrag dat je kunt winnen niet vermeld wanneer je de gokkast opent. Er zit dus geen maximaal bedrag dat je kunt winnen verbonden aan de gokkast. Hierdoor is alles mogelijk!

 

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.8

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Multiplier en feature
  • Leuke gokkast om te spelen

Nadelen

  • Geen free spins of bonusgame
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by sonicfan on Robotnik

Mooie gokkast om te spelen. De naam doet me denken aan sonic.

Advertisment ad adsense adlogger