Reef Run

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Reef Run

Reef Run is een gokkast van ontwikkelaar Yggdrasil. De gokkast heeft een maritiem thema met vijf wielen, drie rijen en twintig winlijnen. Het spel heeft geen wild symbool maar heeft wel een freespins symbool met uiteraard de bijbehorende freespins. Het thema van de gokkast is doorgevoerd in alle onderdelen van de gokkast. Wanneer de gokkast met geluid gespeeld wordt zal je tijdens het spinnen bubbels horen en op de achtergrond van de gokkast is met wat verbeelding een onderwaterstad te vinden.
Reef Run

Hoe speel je Reef Run?

Reef Fun is een gokkast die eenvoudig te bedienen is. Je kunt zelf instellen welke waarde je munt heeft, houdt er wel rekening mee dat die inzet voor elke winlijn telt en dat een inzet van € 0,05 per lijn neerkomt op een inzet van € 1,00. Het is echter mogelijk om 20.000 munten te winnen per winlijn! Dus je hoeft echt nergens van op te kijken bij het spelen van deze gokkast. De symbolen zullen je verder meteen aantrekken, want naast dat ze er erg leuk uitzien, hebben ze ook nog eens een leuk effect wanneer ze op een winlijn terecht komen. Laat je verrassen!

De free spins van Reef RunReef Run Gokkast Free Spins

Wanneer Reef Run je aandacht nog niet helemaal kon grijpen, is het zeker de moeite om en keer de freespins af te wachten. Je hebt al freespins gewonnen wanneer je het freespins symbool 2x op de wielen krijgt. Maar tijdens de freespins krijgen de symbolen op deze gokkast een heel andere rol. Want tijdens elke spin dat je een serie van een symbool op een winlijn krijgt zal dit symbool als het ware upgraden. De eerste keer zal het symbool een multiplier krijgen van x5, krijg je de volgende spin weer hetzelfde symbool op een winlijn dan zal hij weer upgraden naar x10 – en als je geluk hebt zelfs naar x20. Het is niet nodig om nog uit te leggen dat door het spelen van de freespins je enorme winsten kunt behalen. Zeker als je kijkt naar het aantal freespins dat je kunt winnen. Dit aantal loopt van 2 tot maximaal 60 – maar dit kan tijdens de freespins zelf nog weer getriggerd worden zodat je feitelijk een onbeperkt aantal freespins kunt draaien.

Twintig winlijnen voor Reef Run

Bij een gokkast als Reef Run is het aantal winlijnen geen factor die bepalend is voor je winst. Tijdens de freespins zal je over het algemeen de meeste winsten behalen en juist daar is het erg prettig dat het aantal winlijnen niet enorm veel groter is. Daar zou het enkel een stuk gecompliceerder van geworden zijn. Zeker wanneer er gekeken wordt naar de winst die behaald kan worden per winlijn; 20.000 munten. Dit aantal zou zeker omlaag gegaan zijn wanneer de gokkast meer winlijnen gehad zou hebben. Het is dus enkel een voordeel bij deze gokkast dat het aantal winlijnen betrekkelijk laag te noemen valt.

Win de Jackpot met Reef Run

Hoewel de gokkast zelf geen jackpot heeft, is het wel duidelijk dat door het spelen van de gokkast je heel veel grote prijzen kunt winnen. Met 20.000 munten per winlijn die er te winnen valt, kan je enorme geldbedragen winnen. Je bepaalt het echter bij Yggdrasil helemaal zelf, want als jij de muntwaarde laag inzet? Dan zal je winst ook lager uitvallen dan wanneer je een hogere muntwaarde zou hebben ingesteld. Al met al kan je dus je eigen jackpotwinnen zeker met de multiplier die op kan lopen tot x20 tijdens de freespins.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.4

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.2/10

Speelbaarheid

8.9/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Free spins
  • Geregeld winsten tijdens het spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Dave on Reef Run

Mooi spel, veel winsten!

Advertisment ad adsense adlogger