Pyrons

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Pyrons

Pyrons is een gokkast van ontwikkelaar Yggdrasil, de gokkast heeft vijf wielen en drie rijen en twintig winlijnen. De gokkast zal als je deze opent er wellicht wat vreemd uitzien, want hoewel de gokkast technisch gezien wel wielen heeft, zijn deze absoluut niet te herkennen als dusdanig. Er zijn elke keer dat je op spin drukt vijftien bollen die naar beneden vallen die elk gevuld zijn met een ander symbool en vloeistof. Naast dat dit uiterlijke kenmerk is er geen verschil met andere gokkasten met hoe de gokkast in zijn algemeen werkt.

Hoe speel je Pyrons?

Pyrons

Pyrons zal wel even wat wegwijs worden kosten, het is dan ook aan te raden om de paytable in ieder geval even een keertje te bestuderen. Want Pyrons werkt met exploderende symbolen. Wanneer je een bepaald symbool op een winlijn krijgt, zal dat symbool exploderen. Daarna zullen er op de lege plekken nieuwe symbolen komen vallen. Elke keer dat je symbolen laat exploderen, zal de multiplier links in beeld gaan lopen. Deze multiplier zal beginnen met x2, x3 daarna komt meteen x5 en vervolgens springt deze naar x20. Mede door deze vermenigvuldiger kan je 50.000 munten winnen per winlijn.

Geen bonusspel voor Pyrons

Pyrons is een gokkast die het geheel zonder bonusspel of freespins kan doen. Het is namelijk een spannende gokkast van zichzelf, eentje die absoluut geen extraatjes nodig heeft. Het feit dat de gokkast exploderende symbolen heeft zorgt feitelijk al voor een re-spin omdat er nieuwe symbolen in beeld komen vallen. Het geluid van de gokkast kan na verloop van tijd wat gaan irriteren wellicht, het is namelijk net of er telkens glazen bollen op elkaar terecht komen. Dit kan je eenvoudig zelfs zachter zetten of zelfs uit middels het kleine menuutje links onderin beeld.

De winlijnen van Pyrons

Pyrons Gokkast Welkomst

De gokkast Pyrons heeft 20 winlijnen en dat is meer dan genoeg. Meer winlijnen zouden dit spel wel eens te chaotisch kunnen maken. Omdat je te maken hebt met exploderende symbolen is het toch wel prettig dat je goed overzicht hebt met welke winlijnen zich waar bevinden. Yggdrasil heeft dan ook wijs besloten om het aantal winlijnen te beperken tot 20. Daarnaast is het spel ook voorzien van een beperkt aantal symbolen en zou het afbreuk aan het concept van de gokkast hebben gedaan. Maar grafisch is het spel geheel in balans, de symbolen zijn tot in de puntjes uitgewerkt en ook de achtergrond en de blauwe vlammen die met de vermenigvuldiger in beeld komen zorgen ervoor dat de gokkast er fenomenaal goed uitziet.

Win 50.000 munten met Pyrons

Het is bij Pyrons heel belangrijk om te weten dat het maximale bedrag dat je kunt winnen per winlijn afhankelijk is van de muntwaarde die je zelf in kunt stellen. Wanneer je de muntwaarde op € 0,01 hebt staan zijn die 50.000 munten die kunt winnen heel wat minder geld waard dan wanneer je de muntwaarde op € 0,50 hebt staan. Je bepaald dus zelfs hoeveel winst je kunt behalen. En hoewel Pyrons geen jackpot heeft – kan je met 50.000 munten per winlijn toch een behoorlijk grote winst binnen halen! Geen enkele reden dus om Pyrons over te slaan.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.7

Graphics

8.8/10

Kenmerken

9.9/10

Speelbaarheid

7.9/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Avalanches
  • Unieke werking van de gokkast

Nadelen

  • Moeilijker om te beginnen met spelen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Brenda on Pyrons
geen standaard gokkast

Zon gokkast is niet aan mij besteed. Zou hier nooit met echt geld op spelen. Snap het niet zo goed.

Advertisment ad adsense adlogger