Power Plant

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Power Plant

Power Plant is een gokkast van ontwikkelaar Yggdrasil, en een gokkast die meteen je aandacht zal trekken. De gokkast heeft weliswaar gewoon vijf wielen maar daar houden ook vrijwel alle vergelijkingen op met de “normale” gokkasten. Er zijn namelijk acht rijen, maar voor je denkt dat het bij deze gokkast ook om enorm veel winlijnen gaat, daar wordt het tegendeel waarheid, want er zijn slechts 82 winlijnen. Maar ondanks het lage aantal winlijnen is dit een gokkast die vanaf het eerste moment dat je de gokkast laat draaien je aandacht vast zal weten te houden. Dat kan komen omdat de gokkast zo afwijkt, maar ook omdat alles aan de gokkast weer klopt. Yggdrasil heeft er wederom eens voor gezorgd dat het een uniek ogende gokkast op de markt brengt, waarbij eigenlijk niets gevonden kan worden wat niet past.

Power Plant Welkomst

Hoe speel je Power Plant?

Je kunt zoals gewend bij de gokkasten van Yggdrasil alles naar eigen keuze instellen, in dit geval de muntwaarde, waarna er meteen naast in beeld komt te staan wat nu de uiteindelijke inzet is die je plaatst. Mocht je de maximale inzet in een keer willen plaatsen kan je gebruik maken van de max bet knop waarbij dit in een keer het geval is. Verder is het verstandig om even een keer goed naar de paytable te kijken dit zal meteen de meeste vragen weg nemen – want het is niet vreemd dat je na een aantal keren spinnen vragen zou hebben over hoe de winlijnen lopen of hoe de gokkast nu precies werkt.

Wat moet je weten als je Power Plant gaat spelen

Allereerst dat het hoewel het geen standaard gokkast is, het nog altijd gewoon een gokkast is. Het wild symbool is ook bij deze gokkast een van de belangrijkste en meest winstgevende symbolen. Hij komt op deze gokkast gestacked op alle wielen voor, en wanneer je deze volledig gestacked op een of meer van de wielen krijgt? Wel dan begint het spektakel. Je zult een re-spin krijgen maar voordat je de re-spin krijgt zullen er eerst twee extra features toegevoegd worden (wanneer je meer dan 1 wild gestacked hebt zullen dit er meerdere zijn tot maximaal 4).

Power Plant Super Stapel

Alle symbolen die je op de gokkast tegenkomt kunnen als extra wild ingezet worden, maar ook als extra gestacked symbool. Daarnaast is er de nudge functie, waarbij de wielen iets zullen verdraaien tot je de maximaal mogelijke winst eruit zult behalen, dit zijn vier schokken maximaal. Maar ook kan je één extra feature winnen, zodat je bij een gestapelde wild er drie krijgt in plaats van twee. De mogelijkheden zijn eindeloos – en in de meest gunstige gevallen zorgen ze ook voor een enorm hoge winst.

Geen freespins of bonusgame voor Power Plant

Hoewel de gokkast duidelijk een extra feature heeft met de gestapelde wilds, is het geen gokkast met extra freespins of een bonusgame. Wel moet er vermeld worden dat het maximale aantal munten dat je met een spin kunt behalen 32800 is. Geen klein aantal munten dus. Yggdrasil bracht helemaal in het begin ook gokkasten uit zonder bonusgame of freespins, en eerlijk is eerlijk bij een gokkast als deze mis je dat ook in zijn geheel niet. De gokkast zit zo goed in elkaar, en om de gokkast heen is het ook snel duidelijk dat het hier om een nieuw concept gaat. Een bijzonder concept, en het is dan ook te hopen dat Yggdrasil nog eens verder gaat met het uitbrengen van gokkasten zonder al te veel toevoegingen – die wel te gek zijn om te spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Power Plant

8.4

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.2/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Sterke feature
  • Spannende gokkast

Nadelen

  • Geen free spins
  • Geen bonusgame
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger