Nirvana

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Nirvana

Nirvana is een gokkast van de ontwikkelaar Yggdrasil. Het is direct te zien dat deze ontwikkelaar achter de gokkast zit. Het is namelijk een frisse gokkast met mooie animaties, en vooral aparte features die de gokkast interessanter kunnen maken voor veel spelers. De gokkast is voorzien van een wild symbool, de opzet van de gokkast is redelijk standaard, maar zodra je de drie bloemen onder in beeld ziet staan, weet je dat de ontwikkelaar iets leuks bedacht heeft met de gokkast. En dat klopt. Er zitten namelijk maar liefst drie verschillende features in de gokkast die het spelen van deze videoslot nog leuker kunnen maken. En die features hebben alles te maken met de free spins die je kunt winnen tijdens het spelen.

Nirvana

Hoe speel je Nirvana?

Nirvana is direct een fraaie gokkast wanneer je het spel opent. Er zijn vijf wielen en drie rijen, een aantal van de symbolen is bijzonder standaard gehouden, maar de overige animaties zijn dieren die op een mooie manier weergegeven zijn. De geluiden sluiten ook prima aan bij het thema van de gokkast, waardoor het spelen nog eens een stukje leuker zal worden voor de meeste mensen. Er is een wild symbool op de wielen te vinden. Deze is gemakkelijk te herkennen en kan alle symbolen vervangen, op het symbool voor de free spins na.

De free spins in Nirvana

Nirvana Free Spins

Zoals al gezegd werd, zitten er drie bloemen onder de gokkast. Deze zitten onder het eerste, derde en vijfde wiel. Elk van de bloemen heeft een speciale functie. Wanneer je het free spins symbool tweemaal op de wielen krijgt, krijg je één free spin met een random feature op de wielen. Krijg je driemaal of vaker het symbool, dan krijg je 10 free spins, waarbij je zelf de feature mag kiezen. Dat klinkt simpel, maar is het niet. De eerste bestaat uit de wild seeds. Deze feature zorgt voor twee tot vier wild symbolen op de wielen. Deze kunnen niet op een bestaande wild landen, en ook niet op een free spin symbool. De Mega Reel zorgt ervoor dat de middelste drie wielen precies hetzelfde worden. Dit zorgt voor grotere winsten, maar je hebt er wat geluk bij nodig. De derde feature is de Nudge. Deze past de wielen aan op het moment dat ze stil komen te staan, zodat er meer winsten zijn.

Nirvana Wilds

Wanneer je meer free spins wint tijdens het spelen van de free spins, kun je de verschillende features met elkaar combineren. Op die manieren worden de winsten tijdens het spelen van de free spins pas echt enorm, maar daarvoor heb je wel een flinke dosis geluk nodig.

De winlijnen en jackpot in Nirvana

De Nirvana gokkast van Yggdrasil is niet voorzien van een jackpot. De winsten kunnen wel hoog uitvallen tijdens het spelen van de gokkast met de vele features. De winlijnen staan echter wel vast. Er zijn twintig winlijnen en die zijn niet aan te passen voor of tijdens het spelen. Je hebt het te doen met de keuze van de ontwikkelaar en dat heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met de features die regelmatig langs kunnen komen en die tijdens het spelen ook samen kunnen vallen. De Nirvana gokkast is zonder enige twijfel een bijzondere gokkast, die toch gemakkelijk te spelen zal zijn voor de meeste mensen die een gokje willen wagen. Dankzij de aparte opzet van de features is het direct ook een interessante gokkast om eens naar te kijken, maar dat is waarschijnlijk exact ook wat je gewend bent van deze ontwikkelaar.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

9.3

Graphics

9.2/10

Kenmerken

9.5/10

Speelbaarheid

9.5/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Drie leuke features
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Erwin on Nirvana

Leuke gokkast waar ik hele dagen achter heb gezeten. De drie verschillende features maakt het spel zo verslavend. Pas op als je met echt geld gaat spelen!

Advertisment ad adsense adlogger