Monkey King

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Monkey King

Monkey King is een gokkast van de ontwikkelaar Yggdrasil waarbij veel spanning op de wielen komt. Deze gokkast ziet eruit als een redelijk standaard gokkast, maar zodra je de wielen in beweging zet, blijkt dat de gokkast helemaal niet zo standaard is. Het is vooral de feature die hier het meeste werk voor je doet tijdens het spelen. De wild symbolen maken vervolgens de spanning helemaal af. Hoewel er geen jackpot is, is de gokkast zeker de moeite van het spelen waard. Dit heeft onder andere te maken met de leuke free spins in de gokkast.

Hoe speel je Monkey King?

De Monkey King gokkast is vooral gemakkelijk te spelen. Er zijn vijf wielen en drie rijen en daarmee is de opzet van de gokkast bijzonder standaard gehouden. Dit maakt het spelen makkelijker. Onder in de gokkast kun je direct de inzet aanpassen. Het aantal winlijnen is niet aan te passen. Deze staan namelijk vast. Je vindt onder in de gokkast wel een autospin button die het makkelijker maakt om gewoon achterover te gaan zitten en te kijken. Er zitten wat standaard gokkast symbolen in de gokkast verwerkt, maar deze vallen nauwelijks op. Ze zijn namelijk aangepast, en de overige animaties zijn spannend genoeg om je bezig te houden. Er zijn wild symbolen. Het aantal dat in het symbool staat, staat voor het aantal spins dat de wild zal blijven staan tijdens het spelen. De wild symbolen kunnen de symbolen voor de free spins niet vervangen.

Monkey King WelkomstDe feature in Monkey King

De feature in Monkey King is één van de meest spannende features die je gezien zal hebben. De aap komt voor de gokkast te staan, om een wild symbool op de wielen te knallen. Dit wild symbool is heel veel waard. Elke keer wanneer er een winst komt, blijft het wild symbool namelijk op de wielen staan. Sterker nog, het wild symbool blijft winsten voor je verzamelen zolang je winsten maakt. Maak je een keer geen winst, dan verdwijnt het symbool. Dan is het wachten tot de aap langskomt.

Je kunt ook random prijzen winnen hier. Let hiervoor goed op het vijfde wiel. Komt hier het goede symbool te staan, dan gaat de meter lopen en kun je zien welke contante prijs je direct op je saldo mag verwachten tijdens het spelen van Monkey King.

De free spins in Monkey King

Monkey King Gratis Spins

De gokkast was al bijzonder spannend, maar bij driemaal het free spins symbool wordt het nog eens een flink stuk spannender. Je krijgt drie opties. Je kunt zes spins kiezen met twee vaste wild symbolen op het tweede en vierde wiel voor grote kansen op winsten. Je kunt ook kiezen voor acht spins met gestapelde wild symbolen. De wild symbolen op het tweede en vierde wiel blijven staan. Wil je meer spanning, dan kun je 10 free spins kiezen met een vaste wild in het midden van de gokkast. Ook hier blijven de wild symbolen op het tweede en vierde wiel staan tijdens het spelen van de free spins, maar dan moet je die wel eerst op de wielen zien te draaien.

De winlijnen in Monkey King

De gokkast wordt nog veel interessanter wanneer je de winlijnen bekijkt. Die zijn er namelijk niet. Een symbool op het eerste, tweede en derde wiel levert direct een winst op, ongeacht de plek. Maar ook daar stopt het niet. De winsten tellen van links naar rechts, en van rechts naar links. Tel daar alle wild symbolen en mogelijkheden bij op en je snapt precies waarom mensen dit de meest spannende gokkast op het internet noemen van de ontwikkelaar Yggdrasil!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Monkey King

8.9

Graphics

9.0/10

Kenmerken

8.4/10

Speelbaarheid

9.3/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Spannende feature
  • Sterke opties in de free spins

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger