Magic Mushrooms

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Magic Mushrooms

Magic Mushrooms is een gokkast met vijf wielen en afhankelijk van welk wiel je hebt, drie tot vijf rijen. De gokkast heeft drie verschillende wild symbolen, en freespins. De symbolen van de gokkast zijn een aantal op beestjes lijkende figuren met iets wat op een aapje lijkt, een kikker en een hagedis. Daarnaast zijn er een heel aantal insect achtige beestjes die in een substantie gevangen zijn – net als dat met amber mogelijk is. De gokkast ziet er echter ontzettend goed en leuk uit, en wanneer je de gokkast ziet is het bijna niet in te denken dat je niet meteen zin hebt om te gaan spelen.

Magic Mushrooms

Hoe speel je Magic Mushrooms?

Hoewel de gokkast een afwijkende set wielen heeft, speel je deze gokkast op precies dezelfde manier als de meeste gokkasten. Het enige waar je bij deze gokkast nog rekening mee moet houden is dat de winlijnen van zowel rechts naar links, als links naar rechts werken. Symbolen op een mogelijk winstgevende lijn zullen oplichten, hierdoor zie je snel en eenvoudig waar je kans hebt om winst te behalen. De wild symbolen van de gokkast komen elk op specifieke wielen voor, zo is er de normale wild, deze is paars en komt op wiel 1 en wiel 5 voor. De multiplier wild (x2 tot x10) komt voor op wiel 2 en 4 en dan is er de spreading wild die voorkomt op wiel 3. De laatstgenoemde zorgt ervoor dat er tot vier willekeurige andere wilds op eveneens willekeurige plaatsen verschijnen op de wielen.

Freespins in Magic Mushrooms

Magic Mushrooms Gokkast Free Spins

Magic Mushrooms is een gokkast van ontwikkelaar Yggdrasil met freespins. Het freespins symbool komt op alle wielen voor en als je er twee in beeld krijgt dan krijg je al freespins! Bij 2 symbolen zijn dit 2 freespins, bij 3 freespin symbolen zijn dit 10 freespins, bij 4 krijg je 20 freespins en als je 5 freespin symbolen op de wielen krijgt bereid je dan maar voor want dan krijg je maar liefst 75 freespins! Tijdens de freespins zijn er extra veel wild symbolen op de wielen te vinden dus maak je extra grote kans om een big win te behalen. Het maximale bedrag dat je kunt winnen bij Magic Mushrooms ligt overigens op 800.000 munten want zeker geen klein aantal is.

Dubbele winlijnen bij Magic Mushrooms

Hoewel het spel 20 winlijnen heeft zijn dit er in realiteit veertig. Het is zelfs mogelijk om met een wild in het midden met twee verschillende symbolen een winlijn te vullen. Het principe van winlijnen die twee kanten op werken is bijzonder goed bedacht omdat het je aandacht er nog scherper bij laat houden. Bij Magic Mushroom heeft Yggdrasil hier slim op ingespeeld want wiel 1 stopt het eerste met draaien gevolgd door wiel 5, daarna wiel 2 gevolgd door wiel 4 en als laatste en meest beslissende wiel stopt wiel 3. Dit maakt het extra spannend, zeker omdat de mogelijkheden om iets te winnen oplichten in beeld terwijl de andere wielen nog draaien.

Geen Jackpot voor Magic Mushrooms

Magic Mushrooms is een spel dat geen jackpot heeft, maar deze ook eigenlijk niet nodig heeft. Het spel heeft geweldige grafische elementen en het aantal munten dat je kan winnen ligt met 800.000 hoog. Het bedrag dat je daarmee kunt winnen is overigens totaal afhankelijk van je eigen inzet. Jij bepaalt hoe hoog de waarde van de munt is. Dit kan € 0,01 zijn maar dit kan ook € 0,50 zijn. Houd er wel rekening mee dat dit per winlijn is en dat dit vast staat op 40!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.7

Graphics

8.2/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

8.8/10

Mobiel

9.1/10

Voordelen

  • Complete gokkast met alle mogelijkheden
  • Leuke features

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Dubbele winlijnen kunnen verwarrend zijn
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Martijn on Magic Mushrooms

Mooie gokkast zonder jackpot.

Advertisment ad adsense adlogger