Legend of the White Snake Lady

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Legend of the White Snake Lady

Legend of the White Snake Lady is een gokkast van ontwikkelaar Yggdrasil. De gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en 243 manieren om te winnen. Het thema van de gokkast valt wellicht het beste te omschrijven als Oosters, met symbolen die ook als ze je geen winst opleveren bewegen. De gokkast wijkt echter op verschillende manieren af van andere gokkasten die je kent. De wielen stoppen niet op volgorde, eerst wiel 1, dan wiel 5, vervolgens wiel 2 en dan wiel 4 als laatste zal wiel 3 stoppen met draaien. Waarom dit is? Omdat het met de 243 winmanieren zowel van rechts naar links als van links naar rechts is dat je winst kunt maken.

Legend of the White Snake Lady Welkomst

Hoe speel je Legend of the White Snake Lady?

Zoals we gewend zijn van de gokkasten van Yggdrasil, kan je de gokkast geheel naar eigen wens instellen. De muntwaarde kan je links in beeld instellen waarna direct daarnaast de inzet komt te staan. In het midden vind je de spin knop met aan de linkerkant de max bet knop en direct rechts daarnaast de auto-play. Winsten die je maakt zullen rechts van de spinknop worden weergegeven en je balans staat rechts in beeld. De gokkast draait om de White Snake Lady, en deze dame is duidelijk te herkennen op de wielen aan jawel de witte slang die lichtgevend om haar heen gewikkeld is. Andere symbolen op de gokkast zijn onder andere; een brug met stromend water eronder, een man met eieren in een mandje, een oudere man met snor en baard. En uiteraard het wild symbool.

Extra features van Legend of the White Snake Lady?

Met Legend of the White Snake Lady grijpt ontwikkelaar Yggdrasil terug naar een aantal van zijn eerste gokkasten. Deze gokkast heeft namelijk naast het wild symbool geen extra features. Mis je deze features? Misschien wel, de gokkast had zich uitstekend geleend voor een leuke bonusgame of een serie freespins, maar doordat de gokkast er zo ontzettend goed uitziet, en alles vrijwel naadloos in elkaar past, mis je dit eigenlijk niet. Het wild symbool welke alleen op wiel drie voorkomt, geeft je een automatische re-spin nadat de mogelijke winsten van de eerste spin berekend zijn. Mocht je tijdens de re-spin nog een wild op de wielen krijgen? Dan krijg je weer een re-spin en gezien de gokkast drie wielen heeft is het enkel logisch om te zeggen dat je maximaal drie wild symbolen kunt krijgen en dus ook maximaal drie re-spins.

Legend of the White Snake Lady Welkomst2

Grote winstmogelijkheden voor Legend of the White Snake Lady

Hoewel de gokkast geen extra freespins, bonusgame of jackpot heeft, kan je met deze gokkast wel degelijk grote winsten behalen. Want met vijf dezelfde symbolen krijg je maar liefst 100x je inzet, dit is incuslief het wild symbool. Maar, als je de White Snake Lady vijf keer op de wielen krijgt, zonder een wild symbool, dan krijg je 1000x je inzet. Let er wel op wanneer je vier keer de White Snake Lady op de wielen krijgt met een wild symbool? Dan is deze 100x je inzet waard net als alle andere symbolen, de echte winst zit hem in het feit dat je vijf keer deze schone dame op de wielen krijgt zonder wild.

Er is echter ook nog een multiplier systeem bij deze gokkast, helaas is dat niet gemakkelijk uit te leggen omdat het te maken heeft met het aantal keer dat je een symbool op de wielen krijgt. Hiervoor is het verstandig om de paytable te bekijken die aangeboden wordt bij het spel zelf. Al met al is Legend of the White Snake Lady een interessante bijzonder eenvoudige gokkast, die je geen moment zal vervelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

The Legend of the White Snake Lady

8.7

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

9.0/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Strakke gokkast
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Geen extra features
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger