Jokerizer

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Jokerizer

Jokerizer is een gokkast met vijf wielen drie rijen en vijf winlijnen die van rechts naar links, en van links naar rechts werken. De gokkast heeft de uitstraling van een ouderwetse fruitautomaat maar met een moderne twist. Wie vaker gokkasten van ontwikkelaar Yggdrasil gespeeld heeft kan niet anders concluderen dat zij altijd hun stempel op een gokkast weten te zetten. En met Jokerizer is dat zeker gelukt: Het is een van hun meest gespeelde gokkasten – en dat is niet heel erg vreemd. De achtergrond van de gokkast is een pretpark met een achtbaan – en wanneer je eenmaal ingestapt bent door op spin te drukken bij Jokerizer snap je heel goed waarom Yggdrasil gekozen heeft voor deze achtergrond.

Jokerizer

Hoe speel je Jokerizer?

Jokerizer is op het oog een bijzonder eenvoudige gokkast, de symbolen zijn die van een fruitautomaat. De zeven, ster, bel, druiven, citroen en kersen (hoewel dit er drie zijn voor de oplettende speler!) wat deze gokkast een twist geeft is de joker. Deze is op twee manieren belangrijk voor het spel, tijdens de maingame en tijdens de Jokerizer modus. In de maingame kunnen twee of meer jokers je een mystery win opleveren (tussen de 20 en 6000) maar wanneer je tijdens de maingame winst maakt (20 of meer) kan je ervoor kiezen om de jokerizer modus in te gaan. Je verbruikt hierbij je eigen winst om een extra joker ronde te draaien – hier heb je extra kans om de mystery win te krijgen!

Hoe werkt de mystery win bij Jokerizer?

Jokerizer Gokkast Jokerizer Mode

Zoals hierboven uitgelegd heb je om in de Jokerizer Mode te komen niets anders nodig dan wat geluk, je moet een winst behalen van 20 of meer. Je krijgt daarna aangeboden om de Jokerizer Mode in te gaan. Je kiest er voor om op spin te drukken of om op collect te drukken. Wanneer je op collect drukt dan gaat je winst naar je balans toe, wanneer je op spin drukt zal je elke ronde die je in deze Mode speelt 20 van je winst afhalen. Wanneer je tussentijds alsnog wilt stoppen kan dat op elk gewenst moment door na een spin op collect te drukken in plaats van op spin. Wanneer het spel op autoplay staat – en je dit niet in het voren hebt aangepast! – zal het spel automatisch het geld opgebruiken tijdens een Jokerizer Mode. Voordeel is wel dat als je tijdens deze Mode 1000 of meer wint, je automatisch uit de Jokerizer Mode gaat. Dus wanneer je een grote winst behaalt tijdens de deze Mode zal deze automatisch worden bijgeschreven bij je balans.

Jokerizer Gokkast Mystery WIn

De winlijnen van Jokerizer

Hoewel het spel feitelijk vijf winlijnen heeft, werken deze van zowel rechts naar links als van links naar rechts. Daarmee zou je feitelijk kunnen stellen dat het spel tien winlijnen heeft in totaal. Het beperkte aantal winlijnen bij deze gokkast is iets wat deze gokkast wellicht nog wel interessanter maakt dan wanneer deze gokkast veel meer winlijnen zou hebben. De eenvoud siert deze gokkast, en het feit dat het spel ook naast de Jokerizer Mode en Mystery Win features geen extraatjes heeft, is iets wat de gokkast siert. De achtergrond en de muziek van de gokkast passen helemaal bij de sfeer die de gokkast uit moet stralen. Wanneer je je geluid iets te hard aan hebt staan zou je de eerste keer bij het verschijnen van een Joker in beeld wellicht wat kunnen schrikken. Want hoewel de joker enkel lacht, kan dit een wat vreemd geluid zijn als je er niet op bedacht bent.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.9

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

9.2/10

Mobiel

9.3/10

Voordelen

  • Gemakkelijk te spelen
  • Aantrekkelijke gokkast door eenvoud

Nadelen

  • Slechts vijf winlijnen
  • Karige gokkast voor sommigen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Joey on Jokerizer

Vind deze gokkast erg tegen vallen. Te simpel en te weinig winlijnen.

Advertisment ad adsense adlogger