Joker Millions

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Joker Millions

Joker Millions is een gokkast van Yggdrasil Gaming, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en vijfentwintig winlijnen. Het spel heeft geen wild symbool, scatter symbool of andere toevoegingen. Maar het spel heeft wel het joker symbool en aanvullend de Jackpot. Het is de eerste gokkast die Yggdrasil Gaming heeft uitgebracht met een Jackpot, maar het spel doet zeker niet onder voor andere jackpot spellen. De jackpot staat op het moment van dit schrijven op bijna 550.000 euro wat zeker geen klein bedrag is.

Joker Millions

Hoe speel je Joker Millions

Hoewel het spel geen wild of scatter symbool heeft, mis je deze ook eigenlijk helemaal niet. Wanneer je symbolen op en winlijn treft krijg je een respin, waarbij de voorgaande symbolen bevriezen op de wielen. Deze zal zich herhalen tot er niet meer van dezelfde symbolen bij komen. Wanneer je de wielen vol krijgt van rechts naar links zal er een multiplier in het spel komen. Wanneer wiel 1 vol is zal de multiplier op X2 springen, dit gaat door met x3 voor wiel 2, x4 voor wiel 3 en x6 als je alle wielen vol krijgt met hetzelfde symbool. Dat is dan uiteraard ook meteen een garantie voor een big win, want het hele veld vol krijgen met één symbool is bij alle gokkasten die je kunt bedenken een reden om in je handen te klappen. Maar hiernaast is de joker natuurlijk ook nog van groot belang…Joker Millions Gokkast Multiplier

25 winlijnen voor Joker Millions

Deze gokkast heeft 25 winlijnen die alleen van links naar rechts werken. Een aantal dat perfect is voor een eenvoudig ogende gokkast als deze. De symbolen zijn mooi gemaakt en goed vormgegeven dus er hoeven geen extra winlijnen aan toegevoegd te worden. Meer winlijnen dan dit aantal zou de eenvoud van de gokkast tenietdoen. Dat zou zonde zijn, want juist de eenvoud gecombineerd met de jackpot maakt deze gokkast leuk om te spelen. En wie iets beter kijkt naar de gokkast, zal zien dat er achter de eenvoud een heleboel vakwerk schuilgaat, want grafisch is Yggdrasil Gaming een van de beste ontwikkelaars op het moment.

De Joker Millions JackpotJoker Millions Gokkast Jackpot

Wanneer je op wiel één een joker op het wiel krijgt, zal je zien dat er lampjes gaan branden, wanneer je er op wiel twee weer een krijgt komen er nog meer lampjes aan de zijkant van de gokkast in beeld. Wanneer je op alle vijf de wielen een of meerdere jokers hebt dan zal je merken dat er om de hele gokkast heen lichtjes aan gaan. Dat is ook niet zo heel erg gek, want een of meerdere jokers op alle wielen zorgen ervoor dat je een Jackpot spin krijgt. Die werkt bijna hetzelfde als de normale respin, want alle jokers die je al op de wielen had gaan mee naar die spin. Het doel van deze jackpotspin is om het hele veld vol te krijgen met joker symbolen. Wanneer je er namelijk 15 op de wielen krijgt, win je de jackpot.

Symbolen van Joker Millions

Joker Millions heeft overeenkomsten met de andere gokkasten van Yggdrasil Gaming met in de naam het woord joker. Maar toch is deze gokkast heel anders. De overeenkomsten met een ouderwetse fruitmachine zijn groter dan de overeenkomsten met de andere twee gokkasten. De symbolen op de gokkast zijn eenvoudig en strak gehouden, wat de gokkast en goede komt. De gokkast heeft immers een leuke jackpot waarom zou je er dan ook nog allerhande extraatjes aan hangen? Yggdrasil Gaming heeft goed begrepen hoe het systeem werkt. En met deze gokkast hebben ze een gat in de markt gevonden – en opgevuld.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.6

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

8.9/10

Voordelen

  • Jackpot
  • Spannende gokkast

Nadelen

  • Lijkt op andere gokkasten van yggdrasil
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Joey on Joker Millions

Deze gokkast lijkt op andere gokkasten van yggdrasil. Wel fijn dat er een jackpot op zit.

Advertisment ad adsense adlogger