Incinerator

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Incinerator

Incinerator is een spannende gokkast van de ontwikkelaar Yggdrasil Gaming. Het is een gokkast die in geen enkel opzicht op een standaard gokkast lijkt, op de vijf wielen en drie rijen na waarmee het spel gespeeld wordt. De hele gokkast draait in feite om de speciale feature die de hoofdrol heeft tijdens het spelen van de gokkast. Er zijn dan ook geen free spins te winnen, en er is geen bonusgame, maar tijdens het spelen van de gokkast zal je nauwelijks merken dat deze elementen er niet zijn, want Incinerator heeft het helemaal niet nodig om een interessante gokkast te zijn.

Hoe speel je Incinerator?

Incinerator
Incinerator is een gemakkelijk te spelen gokkast van Yggdrasil. Je ziet de vijf wielen en drie rijen tijdens het spelen, met de verschillende aparte symbolen die gemakkelijk van elkaar te onderscheiden zijn. Er is een wild symbool, ook deze is gemakkelijk te herkennen, en deze kan alle symbolen op de wielen vervangen om tot winsten te leiden. Onder in de gokkast kun je de inzet aanpassen. Het aantal winlijnen staat vast op 20. Wanneer je niet constant wilt klikken tijdens het spelen van de gokkast, kun je rechts naast de spinbutton de autospin activeren. Deze is in te stellen op verschillende standen om het nog makkelijker te maken tijdens het spelen van de gokkast. Maar de echte actie zit in de feature, en de status daarvan kun je links in beeld zien staan tijdens het draaien van de gokkast.

Geen free spins of bonusgame in Incinerator

Incinerator heeft geen free spins die je kunt winnen. Er is ook geen bonusgame. Is dat een groot gemis? Nee, dat is het zeker niet. Wanneer je een winst hebt, vallen de winnende symbolen van de wielen en deze worden aangevuld van bovenaf. Daardoor heb je in feite een gratis re-spin. Heb je daarin ook een winst, dan kun je nog eens door. Geeft ook die spin je een winst, dan heb je geluk. De feature wordt dan namelijk actief. Links in beeld zie je een patroon. Het patroon dat actief is wanneer je drie winsten op rij maakt, is het patroon dat je aan wild symbolen op de wielen krijgt. Dit betekent dat je veel extra winsten kunt maken op die manier. Wanneer het je nog eens lukt om drie winsten op rij te krijgen, dan krijg je er nog een patroon bij, waardoor de winsten wel heel erg hard op kunnen lopen. Wanneer je hier eenmaal druk mee bezig bent, ben je helemaal niet meer op zoek naar dingen als free spins of een bonusgame, want je hebt je handen al meer dan vol tijdens het spelen van de Incinerator gokkast.

De winlijnen en jackpot in Incinerator

winlijnen incinerator
Incinerator heeft helaas geen directe jackpot, maar wanneer je de verschillende wild patronen met elkaar kunt combineren, is het zeker dat je een grote winst tegen gaat komen op de wielen tijdens het spelen. De winlijnen staan vast. Je speelt deze gokkast altijd met 20 winlijnen en dat zal zonder twijfel te maken hebben met de feature die zo belangrijk is voor deze gokkast. Voor de fans van Yggdrasil is Incinerator eens te meer het bewijs dat de ontwikkelaar met een basisgame een heel eind kan komen om de gokkast toch bijzonder interessant te maken voor de meeste spelers in het online casino. De combinatie tussen de feature en de avalanches zorgt ervoor dat deze gokkast voor veel spelers een ware sensatie zal zijn tijdens het spelen van gokkasten op het internet, en dat is weer eens een bonuspunt voor de ontwikkelaar Yggdrasil Gaming.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.7

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Sterke feature
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Geen bonusgame of free spins
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Johhny on Incinerator

Ik vond er eerst geen zak aan tot ik een big win te pakken kreeg. Helaas niet met echt geld.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger