Holmes and the Stolen Stones

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Holmes and the Stolen Stones

Holmes and the Stolen Stones is een gokkast van Yggdrasil Gaming, en dat is vanaf het eerste moment zichtbaar. De gokkast heeft overeenkomsten met andere gokkasten van deze ontwikkelaar. Maar Yggdrasil heeft deze gokkast een geheel eigen draai gegeven met de opties die er in deze gokkast zitten. Het thema van de gokkast is Sherlock Holmes, die op zoek is naar een aantal verloren stenen, diamanten. Het is aan jou om de diamanten terug te vinden. En dat is nog niet zo gemakkelijk als dat het zou lijken. Maar een ding is zeker wanneer je Sherlock Holmes op een zaak hebt? Dan zal de oplossing gevonden worden.

Holmes and the Stolen Stones

Hoe speel je Holmes and the Stolen Stones?

Holmes and the Stolen Stones is een gokkast die eenvoudig te spelen is, er zijn geen dingen die je moet weten op voorhand voordat je gaat spelen. Je kunt de muntwaarde onderin bepalen waarmee je dus ook de cash bet bepaalt. De max bet knop zit links naast de spin knop, en de autoplay knop zit rechts van de spin knop. Indien je het prettiger vindt om je balans in munten te hebben kan je dat bij de gokkasten van Yggdrasil zelf aanpassen. Mocht je nog vragen hebben over de gokkast kan je altijd gebruik maken van het menu welke je onder de X kunt vinden links net buiten beeld van de gokkast. Dit zal een menu laten uitklappen met onder andere de paytable erin. Hier kan je ook het geluid aan en uit zetten of de grafische instellingen aanpassen indien dit nodig is.

De freespins en bonusgame van Holmes and the Stolen Stones

Holmes and the Stolen Stones Gokkast Bonusgame

Deze gokkast heeft een bonusgame en freespins, maar de freespins kan je op twee manieren winnen! Eerst de bonusgame er zijn deuren te zien naast de gokkast, eentje rechts en eentje links. Beide hebben een slot en dat slot vind je terug op de gokkast. De ene deur brengt je naar de freespins waar je drie keer dit symbool voor nodig hebt, de andere deur brengt je naar de bonusgame. De bonusgame van dit spel zijn een stapel dozen, in de dozen zitten munten, diamant scherven of een bom. De bom zal de bonusronde beëindigen. De freespins kan je zoals gezegd op twee manieren winnen, de eerste manier is door drie keer het freespins symbool op de wielen te krijgen. De andere manier is door diamant scherven te sparen. Wanneer je er vijf van een kleur hebt (dit kan je boven de gokkast zien) dan krijg je ook tien freespins – en de diamant die van de scherven gemaakt wordt neem je mee naar de freespins.

Holmes and the Stolen Stones Gokkast

De jackpotten van Holmes and the Stolen Stones

Holmes and the Stolen Stones heeft maar liefst vijf verschillende jackpotten, waar de kleinste een bedrag heeft rond de € 100,- en de grootste toch al snel een bedrag heeft dat € 100.000,- is. Voor elk wat wils dus. Maar nu wordt het interessant, om een van deze jackpotten (of meerdere) ervan te kunnen winnen heb je de freespins nodig. Alleen tijdens de freespins verzamel je namelijk diamanten bovenin beeld. Heb je vijf diamanten van één kleur? Dan win je de jackpot! Daarom is het ook zo belangrijk dat je die scherven in beeld goed in de gaten houdt, deze zullen namelijk er ook voor zorgen dat je naast freespins alvast een diamant hebt om mee te beginnen. Elk wiel heeft een eigen kleur diamanten dus het is bijzonder spannend om goed naar de wielen te kijken als je de freespins gehaald hebt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Holmes and the Stolen Stones

9

Graphics

9.1/10

Kenmerken

9.4/10

Speelbaarheid

8.9/10

Mobiel

8.6/10

Voordelen

  • 5 jackpotten
  • Veel features
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
mooie jackpots

Leuk uitgevoerde gokkast met 5 verschillende jackpotten. Een aanrader voor de spelers die kans willen maken op een 1 van de 5 jackpotten. Het is overigens niet moeilijk om een jackpot te winnen.

Advertisment ad adsense adlogger